Όσο δεδομένη κι αν θεωρείται μία συμφωνία, μέχρι την τυπική της επικύρωση, δεν παύει να υφίσταται αμφιβολία για το τελικό αποτέλεσμα. Έτσι και στην υπόθεση του Διαγόρα, με τη μεταβίβαση του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών στα χέρια του Βασίλη Κασάπη να θεωρείται σίγουρη, αλλά να …κωλυσιεργεί.
Οι αμφιβολίες λοιπόν υπάρχουν, ωστόσο ο δεύτερος τη τάξει μεγαλομέτοχος του Διαγόρα, Γιάννης Καμπούρης, με μία λιτή του δήλωση στη «δσπορ», σπεύδει να βάλει τα δεδομένα σε τάξη: «Το θέμα είναι διαδικαστικό. Δεν θεωρώ ότι υπάρχει πιθανότητα «ναυαγίου. ¶λλωστε νομίζω πως ο κ. Κασάπης έχει ήδη ξεκινήσει να χειρίζεται κάποια θέματα», σημείωσε χαρακτηριστικά.
Εξάλλου, αυτό που απομένει για την ολοκλήρωση της συμφωνίας, είναι η συνάντηση των τριών ανδρών που αυτή τη στιγμή κρατούν στα χέρια τους την τύχη της «κυανέρυθρης» ΠΑΕ.
Γιάννης Καμπούρης και Βασίλης Κασάπης βρίσκονται στο νησί, ενώ σήμερα το πρωί αναμένεται να επιστρέψει από την Αθήνα ο Κωνσταντίνος Χρυσοχοϊδης.
Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Διαγόρας, θα επιδιώξει να βρει χρόνο στο …φορτωμένο πρόγραμμά του και να σηματοδοτήσει τις εξελίξεις.
Δεν αποκλείεται ωστόσο οι υποχρεώσεις του στο Επιμελητήριο Δωδεκανήσου (συνεδριάζει απόψε το δ.σ) να καθυστερήσουν για λίγα ακόμη 24ωρα την ολοκλήρωση των διαπραγματεύσεων. Όπως και να έχει, εντός των ημερών, όσο κι αν ακούγεται πλέον τετριμμένο, αναμένονται οι σχετικές ανακοινώσεις.







