Αθλητικά

Απόλλωνας Καλυθιών: Κάλεσμα ενόψει Κύπρου

Ανακοίνωση με την οποία καλεί όλους τους φιλάθλους, παλαίμαχους ποδοσφαιριστές και πρώην παράγοντες, στο κρίσιμο παιχνίδι της Κυριακής για την 12η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Β’ Κατηγορίας στον 2ο όμιλο, εξέδωσε ο Απόλλωνας Καλυθιών.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Η ομάδα μας την Κυριακή υποδέχεται στο χωριό μας ένα από τους δυσκολότερους αντιπάλους του ομίλου μας την Κύπρο, σε ένα παιχνίδι που θα καθορίσει την πορεία μας προς την άνοδο για την Α’ Κατηγορία .
Καλούμε του συγχωριανούς και φίλους της ομάδας μας να παραβρεθούν την Κυριακή στο γήπεδο για τη στήριξη του συλλόγου μας στον δύσκολο παιχνίδι.
Παρακαλούμε τους παλαίμαχους ποδοσφαιριστές και πρώην παράγοντες του συλλόγου να μας τιμήσουν με την παρουσία τους, είναι μια στήριξη με ηθικό κέρδος και μια τόνωση ψυχολογίας προς την ομάδα του χωριού μας.
Σας ευχαριστούμε».

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου