ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ

Προβολή AfriQuest στη Ρόδο

news room 1 λεπτό ανάγνωση
999
Μέγεθος γραμμάτων

12 χώρες.. 6 μήνες.. 15,000 χι­λιό­με­τρα.. 5 εθε­λο­ντι­κές δρά­σεις..

μο­νά­χα με μια σκηνή και ένα σα­κί­διο στον ώμο!

Σας πε­ρι­μέ­νου­με όλους τη Δευ­τέ­ρα 23 Ια­νουα­ρί­ου στις 20.00 στην αί­θου­σα εκ­δη­λώ­σε­ων στο Πάρκο Ρο­δι­νί­ου για την προ­βο­λή του ντο­κι­μα­ντέρ ”AfriQuest : Δια­σχί­ζο­ντας την Αφρι­κή προ­σφέ­ρο­ντας 3,000 χα­μό­γε­λα”!

Ο Ελ­πι­δο­φό­ρος και η Δώρα διέ­σχι­σαν την Αφρι­κή από το Cape Town έως και το Κάιρο με μέσα μα­ζι­κής με­τα­φο­ράς και ταυ­τό­χρο­να προ­σέ­φε­ραν αξιο­ζή­λευ­το αν­θρω­πι­στι­κό έργο.

Με χρή­μα­τα που μα­ζέ­ψα­νε από δια­δι­κτυα­κές κα­μπά­νιες κα­τά­φε­ραν να βοη­θή­σουν ορ­φα­νο­τρο­φεία και ια­τρεία σε Νότιο Αφρι­κή, Ταν­ζα­νία, Αι­θιο­πία, να φτιά­ξουν σχο­λείο στην Κένυα καθώς και πη­γά­δι στο Σου­δάν το οποίο έδωσε πρό­σβα­ση σε κα­θα­ρό νερό σε περισ­σό­τε­ρους από 1,200 αν­θρώ­πους!

Κι­νη­μα­το­γρα­φώ­ντας τις εμπει­ρί­ες τους, το απο­τέ­λε­σμα είναι απλά μο­να­δι­κό.. Αφρι­κά­νι­κα ζώα και εθνι­κά πάρκα, τρο­πι­κά δάση και σα­βά­να, κο­κο­φοί­νι­κες και παρ­θέ­νες πα­ρα­λί­ες, πυ­ρα­μί­δες και κα­μή­λες, αρ­χέ­γο­νες φυλές και εντυ­πω­σια­κοί χοροί.

Αυτό το ντο­κι­μα­ντέρ θα τα έχει όλα!

Το ντο­κι­μα­ντέρ έχει διάρ­κεια 73 λεπτά και μετά την προ­βο­λή θα ακο­λου­θή­σει συ­ζή­τη­ση με τους δη­μιουρ­γούς.

Για όσους θέ­λουν να στη­ρί­ξουν την προ­σπά­θεια των παι­διών, το ντο­κι­μα­ντέρ θα δια­τί­θε­ται και σε dvd στη συμ­βο­λι­κή τιμή των 5 ευρώ.

Σας πε­ρι­μέ­νου­με όλους!
ΕΙ­ΣΟ­ΔΟΣ ΕΛΕΥ­ΘΕ­ΡΗ

 
Μπο­ρεί­τε να πα­ρα­κο­λου­θή­σε­τε το τρέι­λερ του ντο­κι­μα­ντέρ εδώ:

Mini bio:

Ο Ελ­πι­δο­φό­ρος και η Δώρα Μπί­τση, τα τε­λευ­ταία 4 χρό­νια κά­νουν πο­λύ­μη­να οδοι­πο­ρι­κά σε όλον τον κόσμο με το σα­κί­διο και τη σκηνή τους, ορ­γα­νώ­νο­ντας αν­θρω­πι­στι­κά πρό­τζεκτ προ­σφέ­ρο­ντας αγάπη και χα­μό­γε­λα! Έχο­ντας χτί­σει σχο­λι­κές αί­θου­σες σε Κένυα, Κα­μπό­τζη και Βιετ­νάμ, πη­γά­δι στο Σου­δάν αλλά και θερ­μο­κή­πιο στις σει­σμό­πλη­κτες πε­ριο­χές του Νεπάλ, παι­διά συ­νέ­χι­σαν το εθε­λο­ντι­κό τους έργο και στην Ελ­λά­δα με το project Wheeling2help, όπου πέ­ρυ­σι πο­δη­λά­τι­σαν 2.500χμ από το Λον­δί­νο μέχρι την Αθήνα συ­γκε­ντρώ­νο­ντας 15,654 ευρώ για τα παι­διά με νε­ο­πλα­σμα­τι­κή ασθέ­νεια της Φλό­γας και φέτος πο­δη­λά­τι­σαν από την Κων­στα­ντι­νού­πο­λη μέχρι το Ηρά­κλειο Κρή­της συ­γκε­ντρώ­νο­ντας χρή­μα­τα για να αγο­ρά­σουν 100 ανα­πη­ρι­κά αμα­ξί­δια!

 

Πε­ρισ­σό­τε­ρες πλη­ρο­φο­ρί­ες για εμάς θα βρεί­τε:

www.wheeling2help.com

www.dreamtravelive.com

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Προσθέστε ένα σχόλιο

Το E-mail δεν θα δημοσιευτεί.
Πρέπει να συμπληρωθούν όλα τα πεδία για την υποβολή του σχολίου.