ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Φοίβος: People and people στις… Ακαδημίες

Δημήτρης Στούμπης 1 λεπτό ανάγνωση
ΦΟΙΒΟΣ

Ακόμα ένα χο­ρη­γό των Ακα­δη­μιών του, ανα­κοί­νω­σε ο Φοί­βος Κρε­μα­στής. Ο λόγος για το «People and people café» του Σπύ­ρου Τσι­ρα­κά­κη, με τους Κρε­μα­στε­νούς να γνω­στο­ποιούν την συ­νερ­γα­σία τους, με την ακό­λου­θη επί­ση­μη ανα­κοί­νω­ση:

«Η Επι­τρο­πή Ακα­δη­μιών του Φοί­βου ανα­κοι­νώ­νει και επί­ση­μα την έναρ­ξη της συ­νερ­γα­σί­ας με ένα με­γά­λο χο­ρη­γό. Πρό­κει­ται για την επι­χεί­ρη­ση του ΄΄people and people café΄΄ του κ. Σπύ­ρου Τσι­ρα­κά­κη, η οποία γρά­φε­ται με χρυσά γράμ­μα­τα στην ιστο­ρία της πο­δο­σφαι­ρι­κής πο­ρεί­ας των μι­κρών παι­διών του συλ­λό­γου της Κρε­μα­στής.

Ο Φοί­βος υπό­σχε­ται να τι­μή­σει κατά τον κα­λύ­τε­ρο τρόπο την φα­νέ­λα με το λο­γό­τυ­πο ΄΄people and people café΄΄ και ελ­πί­ζει -όπως και όλοι οι σύλ­λο­γοι του νη­σιού- τέ­τοιες πρά­ξεις, να βρουν ανά­λο­γους μι­μη­τές στον πο­δο­σφαι­ρι­κό μας χώρο.

Για το Δ.Σ. του Φοί­βου

Η Επι­τρο­πή Ακα­δη­μιών».

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.