ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Εκκενώθηκε προληπτικά το αεροδρόμιο της Ρόδου

news room 1 λεπτό ανάγνωση
αεροδρόμιο

 Σε κατά­σταση συνα­γερ­μού τέθηκε στις 19: 15 το αερο­δρό­μιο της Ρόδου, καθώς δεκάδες επι­βά­τες ανα­φέρ­θη­καν με συμ­πτώ­ματα έντονου βήχα και έντονο τσού­ξιμο στα μάτια. Αμέσως δόθηκε εντολή από τον αερο­λι­με­νάρχη για την εκκέ­νωση, ενώ ειδο­ποι­ή­θη­καν η πυρο­σβε­στική και η αστυ­νο­μία. Ο έλεγχος ξεκί­νησε στις 19:35 και ολο­κλη­ρώ­θηκε στις 19:50. Από τους ελέγ­χους που έγιναν, δεν προ­έ­κυψε κάτι και η λει­τουρ­γία του αερο­δρο­μίου συνε­χί­στηκε κανο­νικά.

Σύμφωνα με πλη­ρο­φο­ρίες, η ανα­τα­ραχή προ­κλή­θηκε, όταν στην νέα πτέρυγα του αερο­δρο­μίου, κάποιος πέταξε μια αμπούλα μέσα στην ασφυ­κτικά γεμάτη από κόσμο αίθουσα ανα­μο­νής, με απο­τέ­λε­σμα να δια­χυ­θεί σε όλο το χώρο το χημικό και να προ­κα­λέ­σει τα έντονα συμ­πτώ­ματα βήμα και τσού­ξιμο των ματιών σε έναν ικανό αριθμό επι­βα­τών.

Σε ανάρ­τησή του σε κοι­νω­νικά δίκτυα στις 9:30 ο Περι­φε­ρειάρ­χης κ. Γ. Χατζη­μάρ­κος σημειώ­νει : ” Από το αερο­δρό­μιο “Δια­γό­ρας” της Ρόδου, στο οποίο βρι­σκό­μα­στε τώρα, η κίνηση και η λει­τουρ­γία του είναι απο­λύ­τως ομαλή και δεν συντρέ­χει κανένας λόγος ανη­συ­χίας.”

Το θέμα απο­κά­λυψε η βρε­τα­νική Mirror, μετά την παρα­λαβή tweet από συγγενή επι­βα­τών. Όπως φαί­νε­ται και από τη φωτο­γρα­φία, δεκάδες ταξι­διώ­τες, στην πλειο­ψη­φία τους του­ρί­στες, βρί­σκο­νται εκτός terminal, ανα­μέ­νο­ντας οδηγίες από τις ελλη­νι­κές αρχές, ενώ πολλοί έχουν ζητήσει ιατρική βοήθεια, προ­κει­μέ­νου να ξεπε­ρά­σουν τα συμ­πτώ­ματα.

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου 1 σχόλιο

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.