Ειδήσεις

Δημοσκόπηση:Πρωτιά της Νέας Δημοκρατίας-Πως αξιολογείται το Brexit

Μπροστά η ΝΔ σε νέα δημοσκόπηση της Pulse. Καταλληλότερος πρωθυπουργός ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Πώς θα επηρεαστεί η Ελλάδα από την απόφαση της Βρετανίας για έξοδο από την Ευρωπαική Ένωση.

Πρωτιά της Νέας Δημοκρατίας στην πρόθεση ψήφου δείχνει νέα δημοσκόπηση της Pulse για λογαριασμό του τηλεοπτικού σταθμού Action24.

Συγκεκριμένα, στην πρόθεση ψήφου (με αναγωγή), η ΝΔ προηγείται με ποσοστό 30%, έναντι 23,5% του ΣΥΡΙΖΑ.

Ακολουθούν Χρυσή Αυγή με 6,5%, Δημοκρατική Συμπαράταξη-ΠΑΣΟΚ και ΚΚΕ με 5,5%, Ένωση Κεντρώων με 3%, Ποτάμι, Ανεξάρτητοι Έλληνες, Λαϊκή Ενότητα και Πλεύση Ελευθερίας με 2,5%.

Στο ερώτημα για το ποιος είναι καταλληλότερος πρωθυπουργός, πρώτος έρχεται ο Κυριάκος Μητσοτάκης με 29% έναντι 22% του Αλέξη Τσίπρα.

Σημειώνεται ότι η απάντηση «Κανένας από του δύο» έλαβε ποσοστό 44%.

Στην ερώτηση πώς αξιολογείται το Brexit για την Ελλάδα ποσοστό 41% απάντησε αρνητικά και ένα 20% το εκτίμησε ως μια θετική εξέλιξη.

Ουδέτερη η επίδραση απάντησε το 25%.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου