ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ένατος ο Κωνστάντουρας στη Γερμανία

news room 1 λεπτό ανάγνωση
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΥΡΑΣ

Ο Βα­σί­λης Δη­μη­τρό­που­λος έκανε την κα­λύ­τε­ρη εμ­φά­νι­ση από τους αθλη­τές της Εθνι­κής Εφή­βων στο Κό­τμπους της Γερ­μα­νί­ας. Ο νε­α­ρός πο­δη­λά­της του Σπαρ­τια­τι­κού κα­τέ­κτη­σε την 4η θέση στο κέι­ριν, στο πολύ ισχυ­ρό διε­θνές Grand Prix von Deutschland Cottbus, στο οποίο συμ­με­τεί­χε η Εθνι­κή μας ομά­δας πο­δη­λα­σί­ας πί­στας Τζού­νιορς (Εφή­βων) τα­χύ­τη­τας. Ο ίδιος ήταν 9ος στο σπριντ.

Το δεύ­τε­ρο μέλος της Εθνι­κής μας, ο Κων­στα­ντί­νος Κων­στα­ντού­ρας του Δια­γό­ρα Ρόδου ήταν 9ος στο κέι­ριν και 19ος στο σπριντ, ενώ ο τρί­τος πο­δη­λά­της μας Σπύ­ρος Δε­βά­ρης που αγω­νί­ζε­ται στην Ελ­βε­τία, ακυ­ρώ­θη­κε στο κέι­ριν και ήταν 21ος στο σπριντ. Στην Γερ­μα­νία ήταν και ο ομο­σπον­δια­κός προ­πο­νη­τής Στέρ­γιος Σαλ­πα­δή­μος.

Στους αγώ­νες συμ­με­τεί­χαν αθλη­τές από την Γερ­μα­νία, Αγ­γλία, Ολ­λαν­δία, Πο­λω­νία, Βέλ­γιο, Δανία, Γουα­τε­μά­λα, Κο­λομ­βία, Νέα Ζη­λαν­δία, Ια­πω­νία, Τσε­χία Νότια Αφρι­κή, Κουβά, Σου­ρι­νάμ, Βρα­ζι­λία και την Ελ­λά­δα.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Προσθέστε ένα σχόλιο

Το E-mail δεν θα δημοσιευτεί.
Πρέπει να συμπληρωθούν όλα τα πεδία για την υποβολή του σχολίου.