Ειδήσεις

Αρχηγοί και αρχηγίσκοι…

Ποιος δεν θυμάται την περίφημη φράση περί«επτά – οκτώ πρωθυπουργίσιμων» στο ΠΑΣΟΚ; Τώρα, φαίνεται ότι έχουμε περάσει σε άλλη φάση, αυτή των …επτά – οκτώ «αρχηγίσιμων».

Για «αρχηγούς και αρχηγίσκους» που επέλεξαν να γίνουν όλοι ηγέτες σε δύσκολες στιγμές για τον τόπο μίλησε ο βουλευτής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Δημήτρης Κρεμαστινός, εκφράζοντας αμφιβολίες για το ότι κάτω από αυτές τις συνθήκες μπορεί να διαμορφωθεί κοινό πολιτικό πλαίσιο για τη συγκρότηση της λεγόμενης ενιαίας κεντροαριστερής παράταξης.

Στην πραγματικότητα, το ιστορικό στέλεχος της παράταξης απέδωσε ακριβώς σε αυτή την επιθυμία όλων να γίνουν αρχηγοί, τηναδυναμία προοπτικής για ενιαία Κεντροαριστερά, προσθέτοντας ότι αδυνατεί νακατανοήσει όσους προσπαθούν να διασπάσουν την παράταξη που ίδρυσε ο ΑνδρέαςΠαπανδρέου και θυμίζοντας την ιστορική του φράση ότι το ΠΑΣΟΚ δεν τεμαχίζεται.«Όλοι αυτοί, κόμματα, κομματίδια, αρχηγοί και αρχηγίσκοι, θα πρέπει νασεβαστούν τον κόσμο, να κάνουν μία προσπάθεια ενωτική και να ζητήσουν μεεσωκομματικές εκλογές ποιος θέλουν να είναι αρχηγός», είπε.

matrix24.gr

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου