ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Κατασχέθηκαν ναρκωτικά τζιχαντιστών στο λιμάνι του Πειραιά

news room 1 λεπτό ανάγνωση
ναρκωτικά χάπια

Ύστε­ρα από πλη­ρο­φο­ρί­ες που είχαν πε­ριέλ­θει σε γνώση των εμπλε­κο­μέ­νων υπη­ρε­σιών, κα­τα­σχέ­θη­κε χθες στο λι­μά­νι του Πει­ραιά κο­ντέι­νερ στο οποίο υπήρ­χαν πε­ρισ­σό­τε­ρα από 26 εκα­τομ­μύ­ρια οπιού­χα ναρ­κω­τι­κά χάπια.

Πρό­κει­ται για ένα από τα με­γα­λύ­τε­ρα φορ­τία ναρ­κω­τι­κών χα­πιών, αξίας πολ­λών εκα­τομ­μυ­ρί­ων ευρώ, το οποίο επι­πλέ­ον, είχε πα­ρα­λή­πτες τους μα­χη­τές του Ισλα­μι­κού Κρά­τους.

Την κα­τά­σχε­ση του κο­ντέι­νερ που είχε φτά­σει στοΛι­μά­νι του Πει­ραιά στις 10 Μαίου, έκανε το Τμήμα Δί­ω­ξης Ναρ­κω­τι­κών και Οπλων του ΣΔΟΕ, σε συ­νερ­γα­σία με το γρα­φείο της αμε­ρι­κα­νι­κής DEA στην Αθήνα.

Τε­λι­κός προ­ο­ρι­σμός του φορ­τί­ου ήταν εται­ρεία στη Λιβύη που, σύμ­φω­να με πλη­ρο­φο­ρί­ες, συν­δέ­ε­ται με τζι­χα­ντι­στές του ISIS.

Η αξία του φορ­τί­ου υπο­λο­γί­ζε­ται σε πε­ρί­που 12 εκατ. ευρώ.

tvxs.gr

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.