Αθλητικά

Ο Παυλίδης… «τράβηξε πεντάσφαιρο»

Ακόμα μία νίκη, με ευρύ σκορ, πρόσθεσε στο ενεργητικό της η ομάδα της Ρόδου, η οποία επικράτησε στο δημοτικό στάδιο της πόλης μας, της Α.Ε. Λέρου με σκορ 5-0, στο παιχνίδι που ολοκλήρωσε το πρόγραμμα της 32ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α’ Κατηγορίας.
Το παιχνίδι δεν χωράει ιδιαίτερης κριτικής, καθώς από το πρώτο μέχρι και το τελευταίο λεπτό τα «ελάφια» κυριάρχησαν στον αγωνιστικό χώρο, με την διαφορά ποιότητας ανάμεσα στις δύο ομάδες να είναι κάτι παραπάνω από εμφανής.
Δύο ήταν τα στοιχεία που ξεχώρισαν στην αναμέτρηση και είναι άξια αναφοράς. Το πρώτο ότι ο Τάσος Παυλίδης ήταν ο σκόρερ και των πέντε τερμάτων της Ρόδου, το πρώτο από το σημείο του πέναλτι ( 2ο, 19ο, 34ο, 55ο και 80ο λεπτό) και το δεύτερο ότι στο 76ο λεπτό, ο ποδοσφαιριστής της Α.Ε. Λέρου, Λιοπύρης υπέστη τράβηγμα και αποχώρησε από τον αγωνιστικό χώρο, αφήνοντας την ομάδα του με 10 ποδοσφαιριστές. Μερικά λεπτά αργότερα ο Γιάννης Αρχοντούλης της Ρόδου ένιωσε μία ενόχλήση, με τον προπονητή του Σάββα Ορφανίδη να του ζητάει να βγει από το γήπεδο και για λόγους fair play.
Την αναμέτρηση διαιτήτευσε ο Αχιολάς, με βοηθούς τους Καραγιάννη και Τσιβίτη.
Οι συνθέσεις
Ρόδος: Ράτζα ( 45ο Γιαννούλης), Ιμεραλιλάι, Καμπούρης, Θεοδοσίου, Καλημέρης ( 45ο Μπιγκό), Νικήτας, Αρχοντούλης, Δελαπόρτας, Ευγενικός, Αξιώτης ( 45ο Κουρέτα), Παυλίδης.
Α.Ε. Λέρου: Ταχιράι, Αλεξόπουλος, Μπιτσικόλης, Βασιλείου, Λιοπύρης, Τσάτσος, Βλάχος, Πέρος, Σούλος, Μεραμπελιώτης, Μαρκόπουλος.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου