ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δωρεάν φάρμακα στους κατοίκους της Χάλκης!

news room 1 λεπτό ανάγνωση
Χάλκη

Ο  Δήμος  Χάλ­κης  σε συ­νερ­γα­σία με τον Σύλ­λο­γο Φαρ­μα­κο­ποιών Δω­δε­κα­νή­σου και τους  “Για­τρούς χωρίς Σύ­νο­ρα” δί­νουν πλέον την δυ­να­τό­τη­τα στους μό­νι­μους κα­τοί­κους του νη­σιού να προ­μη­θεύ­ο­νται τα φάρ­μα­κά τους δω­ρε­άν! Αυτό θα γί­νε­ται ως εξής: Η προ­σκό­μι­ση των συ­ντα­γών θα γί­νε­ται στο Δη­μαρ­χείο και αφού συ­γκε­ντρώ­νο­νται, θα στέλ­νο­νται στο Σύλ­λο­γο Φαρ­μα­κο­ποιών Δω­δε­κα­νή­σου ή στο φαρ­μα­κείο που θα ορί­ζει κάθε φορά ο Φαρ­μα­κευ­τι­κός Σύλ­λο­γος.

Εκεί θα εκτε­λού­νται οι συ­ντα­γές και θα απο­στέλ­λο­νται τα φάρ­μα­κα στον Δήμο Χάλ­κης, σε ατο­μι­κή συ­σκευα­σία. Στη συ­νέ­χεια οι εν­δια­φε­ρό­με­νοι θα πη­γαί­νουν στο Δη­μαρ­χείο όπου και θα πα­ρα­λαμ­βά­νουν τα φάρ­μα­κά τους. Θα είναι εντε­λώς δω­ρε­άν η συμ­με­το­χή του κάθε ασφα­λι­σμέ­νου για την χο­ρή­γη­ση των φαρ­μά­κων του, θα κα­λύ­πτε­ται από τους Για­τρούς Χωρίς Σύ­νο­ρα, αυτό θα γί­νε­ται κάθε μήνα αρχής γε­νο­μέ­νης από αυτόν τον Απρί­λιο.

«Θέλω να ευ­χα­ρι­στή­σω θερμά τους Για­τρούς Χωρίς Σύ­νο­ρα για την ευ­γε­νι­κή προ­σφο­ρά τους προς τους κα­τοί­κους της Χάλ­κης. Επί­σης θέλω να δη­λώ­σω της πιο θερ­μές ευ­χα­ρι­στί­ες μου στον Σύλ­λο­γο  Φαρ­μα­κο­ποιών Δω­δε­κα­νή­σου και ιδιαί­τε­ρα στον πρό­ε­δρο κύριο Φου­τού­λη, για την άμεση και αμέ­ρι­στη συ­μπα­ρά­στα­σή του», δή­λω­σε ο δή­μαρ­χος Χάλ­κης κ. Μι­χά­λης Πα­τρός.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Προσθέστε ένα σχόλιο

Το E-mail δεν θα δημοσιευτεί.
Πρέπει να συμπληρωθούν όλα τα πεδία για την υποβολή του σχολίου.