Αθλητικά

Με προβλήματα στο Παραδείσι

Μία από τις πιο επικίνδυνες εκτός έδρας αναμετρήσεις του, στο φετινό πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορίας, καλείται να δώσει σήμερα ο Κλεόβουλος, ο οποίος θα φιλοξενηθεί στο γήπεδο Παραδεισίου, από τον τοπικό Κλεάνθη για την 28η αγωνιστική.
Οι Λινδιακοί του Δημήτρη Δογιάμα προέρχονται από την εντός έδρας ήττα με σκορ 1-0 από τον Απόλλωνα Απολλώνων, γι’ αυτό και θέλουν να επιστρέψουν στα θετικά αποτελέσματα, προκειμένου να συντηρήσουν την διαφορά από την επικίνδυνη ζώνη του υποβιβασμού.
Φυσικά γνωρίζουν ότι το παιχνίδι είναι πολύ δύσκολο, καθώς οι «ροσονέρι» βρίσκονται σε καλή αγωνιστική κατάσταση, ωστόσο, είναι αισιόδοξοι ότι μπορούν να αποσπάσουν βαθμό ή βαθμούς από την αναμέτρηση.
Πάντως, ο Δημήτρης Δογιάμας, καλείται να βρει λύσεις για τον καταρτισμό της καλύτερης δυνατής ενδεκάδας, καθώς πέντε ποδοσφαιριστές δεν θα βρίσκονται στην διάθεσή του.
Ο έμπειρος τεχνικός δεν υπολογίζει στις υπηρεσίες , του Λάκη Κακλαμάνου που έχει υποστεί κάταγμα σε δάχτυλο του ποδιού του, του Αλέκου Κακλαμάνου που ταλαιπωρείται από τενοντίτιδα, του Παναγιώτη Νικηταρά που έχει ενοχλήσεις στο γόνατο και των Γιώργου Αναστασιάδη και Μιχάλη Κωστάκη που έχει υποστεί μυϊκούς τραυματισμούς.
Από εκεί και πέρα, η προετοιμασία του Κλεόβουλου ολοκληρώθηκε χθες το μεσημέρι στο γήπεδο Λίνδου, με τον Δημήτρη Δογιάμα, μετά από το καθιερωμένο ζέσταμα, να διεξάγει ένα χαλαρό σε ρυθμό πρόγραμμα, επικεντρωμένο σε ασκήσεις τακτικής και σε αγωνιστικά παιχνίδια στην κατοχή και την κυκλοφορία της μπάλας.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου