ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Καμμένος: Ουδέποτε πήγα στο υπουργείο με ελικόπτερο

news room 1 λεπτό ανάγνωση
Καμμένος

Νέα ανα­κοί­νωση εκδό­θηκε από το υπουρ­γείο Άμυνας ανα­φο­ρικά με τα δημο­σιεύ­ματα που φέρουν τον υπουργό Πάνο Καμμένο να χρη­σι­μο­ποιεί ελι­κό­πτερο για να μετα­βαί­νει στο υπουρ­γείο.

«Επειδή ο πόλεμος λάσπης συνε­χί­ζε­ται, επα­να­λαμ­βά­νουμε: Ουδέ­ποτε ο Υπουρ­γός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμ­μέ­νος χρη­σι­μο­ποί­ησε ελι­κό­πτερο για την μετά­βασή του στο Υπουρ­γείο Εθνικής Άμυνας από την Σχολή Ευελ­πί­δων ή άλλες περιο­χές της Αττικής. Οι συνε­χι­ζό­με­νες ανα­φο­ρές είναι ψευδείς, συκο­φα­ντι­κές και εκ του πονηρού», ανα­φέ­ρει το υπουρ­γείο Άμυνας και συμπλη­ρώ­νει:

«Οι πτήσεις των ελι­κο­πτέ­ρων που χρη­σι­μο­ποί­ησε για υπη­ρε­σια­κούς και μόνο λόγους, για τη μετά­βασή του σε απο­μα­κρυ­σμέ­νες περιο­χές ή σε πεδία ασκή­σεων, είναι κατα­γε­γραμ­μέ­νες σε επίσημα βιβλία πτήσεων».

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.