ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Στα Κοσκινού οι προπονήσεις

Δημήτρης Στούμπης 1 λεπτό ανάγνωση
ΡΟΔΟΣ (45)

Ακόμα μία νίκη με ευρύ σκορ (6-1), απο­δί­δο­ντας και καλό ποδό­σφαιρο, πρό­σθεσε στην συλλογή της η ομάδα της Ρόδου, στο πλαίσιο της 5ης αγω­νι­στι­κής.

Τα «ελάφια» επι­κρά­τη­σαν στο γήπεδο Λίνδου, του τοπικού Κλε­ό­βου­λου, απο­τέ­λε­σμα που τα δια­τή­ρησε στην κορυφή του πίνακα της Α’ Κατη­γο­ρίας, έχοντας το απόλυτο των βαθμών από την αρχή της σεζόν.

Πλέον, η προσοχή των «πρα­σί­νων» της πόλης μας έχει στραφεί στο εκτός έδρας παι­χνίδι της 6ης αγω­νι­στι­κής με αντί­παλο τον Διαγόρα Βατίου.

Η προ­ε­τοι­μα­σία της Ρόδου ξεκί­νησε χθες στο γήπεδο Κοσκι­νού, όπου θα διε­ξα­χθούν και όλες οι προ­πο­νή­σεις της εβδο­μά­δας, προ­κει­μέ­νου οι ποδο­σφαι­ρι­στές να συνη­θί­σουν τις ανάγκες του συν­θε­τι­κού χλο­ο­τά­πητα.

Στο χθεσινό πρό­γραμμα, μετά από το απα­ραί­τητο ζέσταμα, ο Σάββας Ορφα­νί­δης έδωσε εντολή να εκτε­λε­στούν ασκή­σεις φυσικής κατά­στα­σης και αγω­νι­στικά παι­χνί­δια με την μπάλα.

Η Ρόδος στο παι­χνίδι με τους Βατε­νούς θα παρου­σια­στεί ενι­σχυ­μένη με τις υπη­ρε­σίες του Χρήστου Αμα­να­τίδη, καθώς ο νεαρός μεσο­ε­πι­θε­τι­κός εξέτισε την ποινή που του είχε επι­βλη­θεί από την περα­σμένη σεζόν.

Ωστόσο, ακόμα υπάρ­χουν προ­βλή­ματα, καθώς ο Τζι­βί­λο­γλου συνε­χί­ζει το πρό­γραμμα της απο­θε­ρα­πείας του μετά από τον θλάση που έχει υποστεί, ο Κακα­ζού­κης ανα­μέ­νε­ται μέσα στην εβδο­μάδα να επι­στρέ­ψει στο νησί μας για να ξεκι­νή­σει ατομικό πρό­γραμμα εκγύ­μνα­σης, ενώ ο Θεο­δο­σίου συνε­χί­ζει να προ­πο­νεί­ται μόνος του και στα­διακά θα ανε­βά­σει ρυθμούς.

Όλοι οι προ­α­να­φερ­θέ­ντες ποδο­σφαι­ρι­στές δεν θα είναι στην διάθεση του Σάββα Ορφα­νίδη για το παι­χνίδι με τον Διαγόρα Βατίου, όπως και ο Στα­μά­της Καντι­μοί­ρης που είναι τιμω­ρη­μέ­νος από την περα­σμένη σεζόν.

Τώρα όσον αφορά, στον Γιώργο Καντι­μοίρη ο έμπει­ρος επι­θε­τι­κός ανα­μέ­νε­ται άμεσα να επι­στρέ­φει σε κανο­νι­κούς ρυθμούς προ­πο­νή­σεων, μετά από την ίωση που τον ταλαι­πώ­ρισε και τον έθεσε εκτός πλάνων από το παι­χνίδι της 5ης αγω­νι­στι­κής με τον Κλε­ό­βουλο.

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.