Αθλητικά

Με τις γνωστές απουσίες

Την προετοιμασία της για το εντός έδρας παιχνίδι του Σαββάτου με αντίπαλο την ΑΕΡΑ, συνέχισε χθες η ομάδα της Ρόδου.
Ο Σάββας Ορφανίδης, μετά από το απαραίτητο ζέσταμα, έδωσε εντολή να εκτελεστούν αγωνιστικά παιχνίδια στην κατοχή και την κυκλοφορία της μπάλας, όπως και ασκήσεις τακτικής.
Η αναμέτρηση με τους Αφαντενούς, έχει τον χαρακτήρα του ντέρμπι κορυφής, καθώς οι δύο ομάδες συγκατοικούν στην 1η θέση του πίνακα, γι’ αυτό και τα «ελάφια», έχοντας στα υπέρ τους και τον παράγοντα έδρας, έχουν όμως μοναδικό στόχο την νίκη, που θα τους επιτρέψει να αποσπαστούν στο «ρετιρέ».
Πάντως, ο έμπειρος τεχνικός των «πρασίνων» της πόλης μας σε ακόμα ένα παιχνίδι, δεν θα έχει όλους τους ποδοσφαιριστές στην διάθεσή του, καθώς τέσσερις παραμένουν εκτός πλάνων.
Ο λόγος για τους τιμωρημένους, Χρήστο Αμανατίδη και Σταμάτη Καντιμοίρη και τους τραυματισμένους, Αλέξανδρο Κακαζούκη και Αντώνη Θεοδοσίου, με τον τελευταίο να αναμένεται μέσα στην προσεχή εβδομάδα να ξεκινήσει ατομικό πρόγραμμα εκγύμνασης.
Από εκεί και πέρα, όλοι οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές είναι ετοιμοπόλεμοι και στην διάθεση του Σάββα Ορφανίδη.
Από εκεί και πέρα, η προετοιμασία της Ρόδου θα συνεχιστεί σήμερα και θα ολοκληρωθεί την Παρασκευή.
Τελειώνει του Μπιγκό
Από ημέρα σε ημέρα αναμένεται να ολοκληρωθεί η απόκτηση του Εμίλ Μπιγκό από την ομάδα της Ρόδου .
Ο έμπειρος ποδοσφαιριστής, που συμμετέχει στις προπονήσεις του συλλόγου το τελευταίο διάστημα, έχει συμφωνήσει με την διοίκηση και το μόνο που απομένει είναι να διευθετηθούν οι τελευταίες λεπτομέρειες.
Δεν αποκλείεται αν η μετεγγραφή του, ολοκληρωθεί μέχρι και σήμερα, η διοίκηση της Ρόδου, να «τρέξει» τις διαδικασίες για την έκδοση του δελτίου του, έτσι ώστε ο Αφρικανός πολυσύνθετος ποδοσφαιριστής να τεθεί στην διάθεση του Ορφανίδη για το παιχνίδι με την ΑΕΡΑ .

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου