Αθλητικά

«Θετική η νίκη»

Την τρίτη της συνεχόμενη νίκη, στις ισάριθμες πρώτες αγωνιστικές του πρωταθλήματος της Α’ Κατηγορίας, κατέκτησε την Τρίτη η ομάδα της ΑΕΡΑ.
Το συγκρότημα του Βαγγέλη Χοσάδα επικράτησε με σκορ 1-0 του Αντίμαχου, με τον Γιώργο Τριχιά να κάνει την διαφορά στην αναμέτρηση, καθώς ήταν ο σκόρερ του τέρματος που καθόρισε το τελικό αποτέλεσμα, πέντε λεπτά πριν το τέλος .
Η απόδοση των Αφαντενών δεν ήταν καλή, όπως παραδέχθηκε και στις ακόλουθες δηλώσεις που παραχώρησε στην «δσπορ» ο έμπειρος τεχνικός:
« Δεν είμαστε καλοί στο παιχνίδι, καθώς οι ποδοσφαιριστές μου παρουσιάστηκαν κουρασμένοι.
Το θετικό είναι ότι κατακτήσαμε τους τρεις βαθμούς της νίκης, απέναντι σε μία πάρα πολύ καλή ομάδα όπως είναι ο Αντίμαχος.
Τώρα τις επόμενες ημέρες, πρέπει να ξεκουράσουμε και να ¨φρεσκάρουμε¨ τους ποδοσφαιριστές μας, καθώς έχουμε ένα ντέρμπι μπροστά μας, με ακόμα μία πάρα πολύ καλή ομάδα, όπως είναι η Ρόδος».
Το ευχάριστο για τον Βαγγέλη Χοσάδα είναι ότι δεν προέκυψε κάποιο πρόβλημα με τραυματισμό ή τιμωρία ποδοσφαιριστή του και έτσι όλοι θα είναι στην διάθεσή του, ενόψει της Σαββατιάτικης αναμέτρησης της 4ης αγωνιστικής με την Ρόδο στο Δημοτικό Στάδιο.
Η προετοιμασία της ομάδας, ξεκίνησε χθες και θα ολοκληρωθεί σήμερα, με τον έμπειρο τεχνικό να πραγματοποιεί τις προπονήσεις σε χαλαρούς ρυθμούς.
Σίγουρα θα δουλέψει πάνω στην τακτική που θα ακολουθήσουν οι ποδοσφαιριστές του, όπως και στην λειτουργία τους στο τελείωμα των φάσεων και τις στημένες μπάλες, προκειμένου να είναι πανέτοιμοι να ανταπεξέλθουν στις αυξημένες απαιτήσεις της εκτός έδρας αναμέτρησης με την Ρόδο.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου