Αθλητικά

«Ιδιαίτερη τιμή τα φιλικά με ΑΕΚ»

Δύο θα είναι τελικά τα ιστορικά φιλικά που θα δώσει με την ΑΕΚ το Ροδίων Άθλησις, όπως έγραψε και χθες η «δσπορ».

Αρχικά το Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου στις 19:00 το απόγευμα και εν συνεχεία το μεσημέρι της επόμενης μέρας στις 14:00. Πληροφορίες για τα εισιτήρια δίνονται καθημερινά από την γραμματεία του Ροδίων Άθλησις, ενώ τα εισιτήρια διαρκείας θα ισχύσουν για τα εν λόγω φιλικά παιχνίδια.

Ο πρόεδρος του Ροδίων Άθλησις, Μάνος Νικολιδάκης μίλησε στην ιστοσελίδα του συλλόγου για τα σπουδαία αυτά φιλικά με την ΑΕΚ, η οποία θα βρεθεί στο νησί μας την επόμενη εβδομάδα. Αναλυτικά:

«Τα φιλικά με την ΑΕΚ αποτελούν ιδιαίτερη τιμή για το σωματείο μας, στη σύντομη ιστορία του. Η ΑΕΚ είναι μια έμπειρη και ιστορική ομάδα, που πάντα πρωταγωνιστεί. Ο αγώνας αυτός θα αποτελέσει μια ξεχωριστή ευκαιρία για όλους τους φίλους του βόλεϊ, να παρακολουθήσουν δύο ενδιαφέροντες αγώνες. Στο αγωνιστικό κομμάτι τώρα. Η ομάδα μας δείχνει πολύ καλά στοιχεία στις προπονήσεις, δουλεύουν πολύ σκληρά τα παιδιά.

Θεωρώ ότι με την περυσινή εμπειρία και τις νέες προσθήκες θα είμαστε ακόμα πιο ανταγωνιστικοί και έτοιμοι για τέτοιους αγώνες. Από την πλευρά της ΑΕΚ είναι γνωστό ότι αποτελείται από έμπειρους αθλητές, μεταξύ των οποίων είναι και οι πρωταθλητές στο Beach Volley, Νίκος Ζουπάνης και  Γιώργος Κοτσιλιάνος, καθώς και ο Γιάννης Μαντέκας με πλούσια εμπειρία στην Α1.Καλούμε όλο τον φίλαθλο κόσμο του νησιού ,στα φετινά αποκαλυπτήρια της ομάδας. Θα είναι δύο πολύ δυνατά φιλικά τεστ».

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου