Για το Ηράκλειο ταξιδεύει σήμερα στις 19:00, η αποστολή του Διαγόρα, ενόψει της αυριανής αναμέτρησης στο Λίντο. Οι «κυανέρυθροι» θα έχουν δύσκολη αποστολή αύριο το μεσημέρι (12:00) απέναντι στο Ηράκλειο, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής για το πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής. Οι Κρητικοί ξεκίνησαν με το δεξί τις επίσημες υποχρεώσεις τους, αφού κέρδισαν στον Εύοσμο τον Αίαντα με 74-72 και θα υποδεχθούν με ανεβασμένη ψυχολογία τους Ροδίτες.
Και για τον Διαγόρα το ίδιο ισχύει όμως, αφού στην πρεμιέρα έκανε καλό «ποδαρικό» στην «τέντα» νικώντας με 104-101 την Αναγέννηση/ Φλόγα. Ο στόχος των «κυανέρυθρων» στο «Λίντο» είναι να παίξουν καλό μπάσκετ και γιατί όχι να κυνηγήσουν τη μίνι έκπληξη απέναντι σε μία δυνατή ομάδα. Η προετοιμασία για την ομάδα του Γιάννη Τσακίρη θα ολοκληρωθεί σήμερα (12:00) στην «τέντα», χωρίς ιδιαίτερα αγωνιστικά προβλήματα. Ο «γηραιός» έδωσε ιδιαίτερη βαρύτητα στη βελτίωση της άμυνα του, αφού οι 101 πόντοι που δέχθηκε στην πρεμιέρα ήταν πολλοί, ενώ κατά τη διάρκεια της εβδομάδας έδωσε φιλικό παιχνίδι με τον Ιβίσκο, στο οποίο ο Γιάννης Τσακίρης είχε την ευκαιρία να βγάλει χρήσιμα συμπεράσματα για την κατάσταση των παικτών του.
Το μοναδικό πρόβλημα υπό άλλες συνθήκες θα ήταν ο στρατευμένος Γιώργος Δημητρίου, ωστόσο η διοίκηση του Διαγόρα του εξασφάλισε άδεια και θα ταξιδέψει με την ομάδα στην Κρήτη. Στην αποστολή των «κυανέρυθρων» θα βρίσκονται οι: Φιλιόπουλος, Βογιατζής, Γκογκίδης, Χρύσης, Παρδακάς, Δημητρίου, Κουνούπης, Λαγουδάκης, Ντέντα και Γιακουμάκης.
https://www.dimokratiki.gr/arxeio/anachori-gia-iraklio/













