ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Τραγωδία με τρεις νεκρούς ασθενείς από πυρκαγιά στο Ψυχιατρείο στο Δαφνί

news room 1 λεπτό ανάγνωση
Δαφνί

Φονική πυρ­κα­γιά ξέσπασε το από­γευμα της Παρα­σκευής σε ισόγειο κτίριο του Ψυχια­τρι­κού Νοσο­κο­μείου στο Δαφνί και, σύμφωνα με την Πυρο­σβε­στική, υπάρ­χουν τρία θύματα από τη φωτιά. Οι τρεις ασθε­νείς ενδέ­χε­ται να ήταν δεμένοι στα κρε­βά­τια τους.

Όλα τα δωμάτια των ασθενών που βρί­σκο­νται στο ισόγειο του νοσο­κο­μείου στο Δαφνί, εκκε­νώ­νο­νται από την Πυρο­σβε­στική. Όλο το νοσο­κο­μείο έχει καλυ­φθεί με πυκνούς καπνούς, που δυσκο­λεύ­ουν σε μεγάλο βαθμό το έργο των Πυρο­σβε­στών.

Η πυρ­κα­γιά ξέσπασε στο ισόγειο του κτιρίου, ενώ στο σημείο επι­χει­ρούν 33 πυρο­σβέ­στες με 11 οχήματα.

Στο Ψυχια­τρικό Νοσο­κο­μείο έσπευσε ο υπουρ­γός Υγείας Θάνος Δημό­που­λος, ο οποίος μόλις επέ­στρεψε από την Κω.

Σύμφωνα με τις πλη­ρο­φο­ρίες του enikos.gr ένας τρό­φι­μος της ψυχια­τρι­κής πτέ­ρυ­γας που μάλιστα χαρα­κτη­ρί­ζε­ται σοβαρό περι­στα­τικό, έβαλε την φωτιά στο νοσο­κο­μείο στην ισόγεια πτέρυγα του ψυχια­τρι­κού νοσο­κο­μείου, όπου βρί­σκο­νται το 7ο τμήμα και το «προκάτ», στα οποία νοση­λεύ­ο­νται τα οξέα περι­στα­τικά

Οι πλη­ρο­φο­ρίες θέλουν τη φωτιά να έχει τεθεί ήδη υπό έλεγχο και αυτή την ώρα άνδρες της πυρο­σβε­στι­κής ερευ­νούν τους υπό­λοι­πους χώρους της πτέ­ρυ­γας για να δια­πι­στώ­σουν αν υπάρ­χουν εγκλω­βι­σμέ­νοι.

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.