Αθλητικά

Ετοιμάζουν μετεγγραφή

Σύμφωνα με επιβεβαιωμένες πληροφορίες της «δσπορ», οι άνθρωποι του ΓΑΣ Ιάλυσου είναι έτοιμοι να προχωρήσουν στην περαιτέρω ενίσχυση του έμψυχου δυναμικού τους, με ένα ποδοσφαιριστή από ομάδα εκτός της Δωδεκανήσου.
Οι πληροφορίες της «δσπορ» αναφέρουν ότι, ήδη, στην Αθήνα βρίσκεται ο αντιπρόεδρος των «τοξοβόλων» Θανάσης Χατζηστρατής, ο οποίος έχει αναλάβει να φέρει σε πέρας τις διαπραγματεύσεις, προκειμένου να «κλείσει» την μετεγγραφή.
Το όνομα του ποδοσφαιριστή δεν έχει διαρρεύσει από τους ανθρώπους του ΓΑΣ Ιάλυσου, καθώς κρατείται ως επτασφράγιστο μυστικό, προκειμένου να αποφευχθεί εμπλοκή άλλων συλλόγων στην διεκδίκησή του, γεγονός που θα δυσκολέψει την απόκτησή του.
Ωστόσο, η «δσπορ» είναι σε θέση να γνωρίζει ότι πρόκειται για ποδοσφαιριστή που δεν αγωνίζεται στην αμυντική γραμμή και η απόκτησή του δεν έχει καμία σχέση με την αποδέσμευση του Νικήτα Μαλλιάκα και ότι την περασμένη σεζόν φόρεσε την φανέλα ομάδας που αγωνίστηκε στο πρωτάθλημα της Football League 2.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες, μέχρι την Παρασκευή θα έχει ξεκαθαρίσει το θέμα της απόκτησής του και εφόσον οι «τοξοβόλοι» καταφέρουν να τον εντάξουν στο έμψυχο δυναμικό τους, θα ενισχυθούν σημαντικά ενόψει της συμμετοχής τους στον 4ο όμιλο του πρωταθλήματος της Football League 2.
Αν όλα εξελιχθούν όπως τα έχουν σχεδιάσει οι άνθρωποι του ΓΑΣ, ο ποδοσφαιριστής θα βρίσκεται στο νησί μας την Παρασκευή, προκειμένου να ενταχθεί στην προετοιμασία της ομάδας.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου