ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ

Αέναη η δραστηριότητα της Μικτής Χορωδίας Ρόδου-Αλλες δύο συναυλίες

news room 1 λεπτό ανάγνωση
Χορωδία Ρόδου

Δύο ακόμη συναυ­λίες πρό­κει­ται να πραγ­μα­το­ποι­ή­σει τις επό­με­νες ημέρες η Μικτή Χορωδία του Δημο­τι­κού Οργα­νι­σμού Πολι­τι­σμού Αθλη­τι­σμού Ρόδου, υπό τη ευθύνη του καθη­γητή και διευ­θυ­ντή χορω­διών, μαέ­στρου κ. Μιχάλη Καλα­εν­τζή.

Όπως ανα­κοι­νώ­θηκε και από τον πρόεδρο του ΔΟΠΑΡ κ. Στέργο Αϊβάζη, η πρώτη συναυ­λία είναι ενταγ­μένη στο πλαίσιο του πολι­τι­στι­κού φεστι­βάλ «Ιαλύσια 2015», που διορ­γα­νώ­νει η ομώνυμη Δημο­τική Κοι­νό­τητα και θα τέρψει τους ακρο­α­τές την Τρίτη 11-8-2015, στις 9μμ, στο αμφι­θέ­α­τρο «Φερε­νίκη», της κεντρι­κής πλα­τείας Ιαλυσού. Το φεστι­βάλ προ­βλέ­πει για την ημέρα αυτή την εκτέ­λεση ενός ευχά­ρι­στου μου­σι­κού χορω­δια­κού προ­γράμ­μα­τος στο οποίο θα λάβει μέρος και η Μικτή Χορωδία της Δημο­τι­κής Ενό­τη­τας Πετα­λού­δων, υπό τη διεύ­θυνση της κ. Φλώρας Πελε­κά­νου.

Η δεύτερη συναυ­λία της Χορω­δίας θα λάβει χώρα την Τετάρτη 12-8-2015, στις 9μμ, στον αύλειο χώρο του ναού της Πανα­γίας, στην Κρε­μα­στή, μετά από πρό­σκληση της εκκλη­σια­στι­κής επι­τρο­πής, σε συνέ­χεια μιας ήδη ανα­πτυγ­μέ­νης από παλαιό­τερα ευγε­νούς συνερ­γα­σίας.

Η Μικτή Χορωδία, που φέτος συμπλη­ρώ­νει 53 γόνιμα έτη δράσης, φιλο­δο­ξεί να συνε­χί­σει την παρά­δοση των επι­τυ­χη­μέ­νων εμφα­νί­σεών της, επι­λέ­γο­ντας για αυτές τις συναυ­λίες ορι­σμένα από τα πλέον όμορφα τρα­γού­δια Ελλήνων συν­θε­τών, μέσα από το ανοικτό «θησαυ­ρο­φυ­λά­κιο» του ελλη­νι­κού ρεπερ­το­ρίου, εκτε­λώ­ντας τα άψογα και χαρί­ζο­ντας στο κοινό ποιο­τι­κές μου­σι­κές απο­λαύ­σεις.

Ο μαέ­στρος κ. Μ. Καλα­εν­τζής σε ανα­κοί­νωσή του τονίζει ότι είναι ευπρόσ­δε­κτος στους κόλπους της χορω­δίας κάθε πολίτης, οποιασ­δή­ποτε ηλικίας, με ή χωρίς γνώσεις μου­σι­κής, αφού «όποιος μιλά μπορεί να τρα­γουδά», με μονα­δική ανα­γκαία προ­ϋ­πό­θεση την αγάπη για τη μουσική και το τρα­γούδι (πλη­ρο­φο­ρίες: 6945.29.29.65).

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.