ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Αυτοκτόνησε στρατιώτης-Τραυματίστηκε θανάσιμα με το υπηρεσιακό του όπλο ενώ εκτελούσε σκοπιά

news room 1 λεπτό ανάγνωση
στρατιώτης

Έφυγε από τη ζωή ένας 27χρονος στρα­τιώ­της, ο οποίος υπη­ρε­τούσε στην 3η μηχα­νο­κί­νητη ταξιαρ­χία «Ρίμινι» στην Ορε­στιάδα. Όπως όλα δεί­χνουν, πρό­κει­ται για αυτο­κτο­νία, καθώς ο 27χρονος σκο­τώ­θηκε με το υπη­ρε­σιακό του όπλο, ενώ εκτε­λούσε σκοπιά.

Σύμφωνα με την ανα­κοί­νωση του ΓΕΣ, «στρα­τιώ­της που υπη­ρε­τούσε σε μονάδα της 3ΗΣ Μ/Κ Ταξιαρ­χίας “ΡΙΜΙΝΙ” τραυ­μα­τί­σθηκε θανά­σιμα, το μεση­μέρι της Κυρια­κής, με το υπη­ρε­σιακό του όπλο, ενώ εκτε­λούσε υπη­ρε­σία σκοπού. Ο συν­θή­κες και τα αίτια του θανά­σι­μου τραυ­μα­τι­σμού διε­ρευ­νώ­νται».

Το ΓΕΣ εκφρά­ζει συλ­λυ­πη­τή­ρια στους οικεί­ους του.

ΑΠΕ-ΜΠΕ

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.