ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Κοντά σε δύο μετεγγραφές

Δημήτρης Στούμπης 1 λεπτό ανάγνωση
ΑΡΗΣ ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΥ

Προ­χω­ρά­ει ο σχε­δια­σμός στην ομάδα του Άρη Αρ­χαγ­γέ­λου, σύμ­φω­να με τις ει­ση­γή­σεις του προ­πο­νη­τή, Μι­χά­λη Μα­νω­λά.

Σύμ­φω­να με τις πλη­ρο­φο­ρί­ες της «δσπορ», οι «κι­τρι­νό­μαυ­ροι» βρί­σκο­νται κοντά στην υλο­ποί­η­ση ακόμα δύο με­τεγ­γρα­φών για την πε­ραι­τέ­ρω ενί­σχυ­ση του έμ­ψυ­χου δυ­να­μι­κού τους.

Το βράδυ της Πα­ρα­σκευ­ής, η διοί­κη­ση του συλ­λό­γου είχε ακόμα ένα ρα­ντε­βού με τους δύο πο­δο­σφαι­ρι­στές, σε πολύ καλό κλίμα, με τις πλη­ρο­φο­ρί­ες να ανα­φέ­ρουν ότι προ­έ­κυ­ψε προ­φο­ρι­κή συμ­φω­νία στους όρους της επι­κεί­με­νης συ­νερ­γα­σί­ας τους.

Πλέον, αυτό που απο­μέ­νει είναι να διευ­θε­τη­θούν οι τε­λευ­ταί­ες λε­πτο­μέ­ρειες για να ανα­κοι­νω­θούν και επί­ση­μα οι με­τεγ­γρα­φές, κάτι που ανα­μέ­νε­ται να συμ­βεί μέσα στα επό­με­να 24ωρα.

Τα ονό­μα­τα των πο­δο­σφαι­ρι­στών δεν έχουν διαρ­ρεύ­σει από τους Αρ­χαγ­γε­λί­τες, προ­κει­μέ­νου να απο­φύ­γουν εμπλο­κή άλλων συλ­λό­γων στην διεκ­δί­κη­ση τους, ωστό­σο, η «δσπορ» είναι σε θέση να γνω­ρί­ζει ότι πρό­κει­ται για ένα επι­θε­τι­κό και ένα μέσο, που την πε­ρα­σμέ­νη σεζόν αγω­νι­ζό­ντου­σαν σε ομά­δες του πρω­τα­θλή­μα­τος της Α’ Κα­τη­γο­ρί­ας.

Από εκεί και πέρα, αξί­ζει να ανα­φέ­ρου­με ότι η προ­ε­τοι­μα­σία των «κι­τρι­νό­μαυ­ρων» ανα­μέ­νε­ται να ξε­κι­νή­σει την Δευ­τέ­ρα 20 Ιου­λί­ου στον γή­πε­δο Αρ­χαγ­γέ­λου.

Αρ­χι­κά θα γίνει ο κα­θιε­ρω­μέ­νος αγια­σμός και στην συ­νέ­χεια, θα ξε­κι­νή­σουν τα βά­σα­να για τους πο­δο­σφαι­ρι­στές, υπό την κα­θο­δή­γη­ση του προ­πο­νη­τή, Μι­χά­λη Μα­νω­λά.

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.