ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Αλλαγή πλάνων

Δημήτρης Στούμπης 1 λεπτό ανάγνωση
Αστέρας Μασάρων

Την προ­σο­χή τους στην με­τεγ­γρα­φι­κή αγορά ανα­γκά­στη­καν να στρέ­ψουν και πάλι οι άν­θρω­ποι του Αστέ­ρα Μα­σά­ρων, μετά τις εξε­λί­ξεις που προ­έ­κυ­ψαν τις τε­λευ­ταί­ες ημέ­ρες.

Οι Σπύ­ρος Οχτά­ρας και Μά­ριος Μπαϊ­ρα­κτά­ρης, πα­ρό­τι είχε συμ­φω­νή­σει με τους Μα­σα­ρε­νούς, τε­λι­κά δεν θα φο­ρέ­σουν την φα­νέ­λα του συλ­λό­γου, για δια­φο­ρε­τι­κούς λό­γους.

Ο Οχτά­ρας με­τα­τέ­θη­κε στην Κω και παρά τις προ­σπά­θειες των Μα­σα­ρε­νών να αλ­λά­ξουν την κα­τά­στα­ση, αυτό δεν κα­τέ­στη δυ­να­τό και έτσι ο έμπει­ρος επι­θε­τι­κός απο­τε­λεί πα­ρελ­θόν από τον σύλ­λο­γο.

Ο Μά­ριος Μπαϊ­ρα­κτά­ρης, όπως υπο­στη­ρί­ζουν οι άν­θρω­ποι του Αστέ­ρα, δεν τή­ρη­σε την προ­φο­ρι­κή συμ­φω­νία που είχαν κάνει και τε­λι­κά ανα­νέ­ω­σε την συ­νερ­γα­σία του με τον Άρη Αρ­χαγ­γέ­λου.

Οι Μα­σα­ρε­νοί είναι έντο­να δυ­σα­ρε­στη­μέ­νοι με τον πο­δο­σφαι­ρι­στή και όπως είπε ο πρό­ε­δρος, Τσα­μπί­κος Κα­μπα­στά­νας στην «δσπορ», «τέ­τοιες συ­μπε­ρι­φο­ρές είναι κα­τα­κρι­τέ­ες και δεν αρ­μό­ζουν στην ομάδα μας, κα­λύ­τε­ρα που ο πο­δο­σφαι­ρι­στής δεν εντά­χθη­κε στις τά­ξεις μας».

Πά­ντως οι άν­θρω­ποι του Αστέ­ρα δεν κά­θι­σαν με σταυ­ρω­μέ­να τα χέρια και κι­νή­θη­καν άμεσα για να αντι­κα­τα­στή­σουν τους Οχτά­ρα και Μπαϊ­ρα­κτά­ρη.

Σύμ­φω­να με τις πλη­ρο­φο­ρί­ες της «δσπορ», ήδη έχουν εντο­πί­σει τους κα­τάλ­λη­λους πο­δο­σφαι­ρι­στές για την ενί­σχυ­ση της με­σο­ε­πι­θε­τι­κής τους γραμ­μής και έχουν ξε­κι­νή­σει τις δια­πραγ­μα­τεύ­σεις μαζί τους.

Οι ίδιες πλη­ρο­φο­ρί­ες ανα­φέ­ρουν ότι οι επα­φές μαζί τους βρί­σκο­νται σε πολύ προ­χω­ρη­μέ­νο στά­διο και σή­με­ρα υπάρ­χει σο­βα­ρή πι­θα­νό­τη­τα να υπάρ­ξουν ση­μα­ντι­κές εξε­λί­ξεις.

Τέλος αξί­ζει να ανα­φέ­ρου­με ότι μέσα στα επό­με­να 24ωρα, ανα­μέ­νε­ται να ολο­κλη­ρω­θεί και το τυ­πι­κό μέρος της με­τεγ­γρα­φής του Στέ­φα­νου Νι­κή­τα από τον Αστέ­ρα Μα­σά­ρων, προ­κει­μέ­νου να ανα­κοι­νω­θεί και επί­ση­μα η από­κτη­σή του.

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.