Ειδήσεις

Προσλήψεις από την Περιφέρεια στα πλαίσια του Προγράμματος καταπολέμησης του δάκου της ελιάς

Από την Περιφερειακή Ενότητα Καλύμνου ,ανακοινώνεται ότι η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου – Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής , πρόκειται να προσλάβει στα πλαίσια του Προγράμματος καταπολέμησης του δάκου της ελιάς, έτους 2015 ,

– δεκαοχτώ άτομα με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου για απασχόληση έως 34 ημερομίσθια και

– δεκαεννέα άτομα με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου για απασχόλησης έως 60 ημερομίσθια.

Τα άτομα αυτά θα κατανεμηθούν στις ελαιοκομικές περιοχές των Περιφερειακών Ενοτήτων Ρόδου , Κω , Καλύμνου και Καρπάθου και θα απασχοληθούν εντός του χρονικού διαστήματος από την ημερομηνία πρόσληψης μέχρι τις 30-11-2015.

Στην Περιφερειακή Ενότητα Καλύμνου θα προσληφθούν 5 άτομα , 1 παγιδοθέτης και 4 ψεκαστές, για απασχόληση έως 34 ημερομισθίων.

Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων λήγει στις 22 Ιουνίου 2015.

Περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να βρούν στην ιστοσελίδα της Περιφέρειας (www.notioaigaio.gr -Ανακοινώσεις υπηρεσιών), στην Περιφερειακή Ενότητα Καλύμνου(τηλ.:2243059630), στο Δήμο Καλυμνίων και στη Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας της Περιφέρειας (τηλ.:2241364918

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου