ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Βάθρο οι Ροδίτισσες στα Χανιά!

news room 1 λεπτό ανάγνωση
ΑΛΚΗΣΤΙΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Τέσ­σε­ρα όρια για το Πα­γκό­σμιο Πρω­τά­θλη­μα του Πε­κί­νου, ισά­ριθ­μα για τους Ολυ­μπια­κούς Αγώ­νες του 2016, δύο πα­νελ­λή­νια ρεκόρ , ένα όριο για το Ευ­ρω­παϊ­κό Πρω­τά­θλη­μα Νέων, ένα για το Εφή­βων/Νε­α­νί­δων και ένα για το Πα­γκό­σμιο Π/Κ, αλλά και επι­δό­σεις πα­γκό­σμιου επι­πέ­δου ήταν ο απο­λο­γι­σμός του μί­τινγκ “Χανιά 2015”.

Ένα γε­μά­το από­γευ­μα στη πα­νέ­μορ­φη πόλη της Κρή­της, με εξαι­ρε­τι­κές επι­δό­σεις από το σύ­νο­λο των Ελ­λή­νων αθλη­τών, που έδει­ξαν σε πολύ καλή κα­τά­στα­ση ενό­ψει του Ευ­ρω­παϊ­κού Πρω­τα­θλή­μα­τος που θα γίνει στο Ηρά­κλειο.

Οι Κώ­στας Δου­βα­λί­δης, Μαρία Μπε­λι­μπα­σά­κη, Χρυ­σού­λα Ανα­γνω­στο­πού­λου και Κυ­ριά­κος Ιω­άν­νου έπια­σαν τα όρια για τις κο­ρυ­φαί­ες διορ­γα­νώ­σεις, ο Μα­νώ­λης Κα­ρα­λής βελ­τί­ω­σε το πα­νελ­λή­νιο ρεκόρ στο επί κοντώ παί­δων, η Ανα­στα­σία Κα­ρα­κα­τσά­νη το πα­νελ­λή­νιο ρεκόρ 3.000 μ. Νε­α­νί­δων και το όριο για το Ε/Ν, η Γε­ωρ­γία Στε­φα­νί­δη έπια­σε το όριο στο επί κοντώ και η Ελένη Γκέλη εξα­σφά­λι­σε μια θέση για την διορ­γά­νω­ση της Κο­λομ­βί­ας στον ακο­ντι­σμό.

Όσον αφορά τους αθλη­τές της Ρόδου, η μο­να­δι­κή αν­δρι­κή συμ­με­το­χή, αυτή του Κώστα Κα­μπά­νη του ΑΓΕΣ Κά­μει­ρος στα 100 μέτρα με εμπό­δια αν­δρών, στέ­φθη­κε με επι­τυ­χία, καθώς ο 27χρο­νος αθλη­τής τερ­μά­τι­σε στην τέ­ταρ­τη θέση με επί­δο­ση 14.31 και έδει­ξε ότι βρί­σκε­ται σε ανο­δι­κή πο­ρεία.

Στα 100 μέτρα με εμπό­δια γυ­ναι­κών, η Μαρία Πιννή του ΓΑΣ Υγεία Ρόδου κα­τε­τά­γη δεύ­τε­ρη και φό­ρε­σε το αρ­γυ­ρό με­τάλ­λιο, έχο­ντας χρόνο 13.58 και μέ­νο­ντας πίσω μόνο από την Ελι­σά­βετ Πε­σι­ρί­δου που έκοψε πρώτη το νήμα (13.31). Τρίτη ήταν η Άλ­κη­στις Γε­ωρ­γί­ου, επί­σης του ΓΑΣ Υγεία Ρόδου, με 13.94, επί­δο­ση που της χά­ρι­σε το χάλ­κι­νο με­τάλ­λιο.

Η Νε­φέ­λη Ράμ­μου του ΑΓΕΣ Κά­μει­ρος πήρε μέρος στα 100 μέτρα με εμπό­δια Κο­ρα­σί­δων και πήρε την τρίτη θέση με χρόνο 14.17, ενώ η Νίκη Ράμ­μου (ΑΓΕΣ Κά­μει­ρος) συμ­με­τεί­χε στην σφυ­ρο­βο­λία Πα­γκο­ρα­σί­δων και με βολή στα 41.95 μέτρα κα­τέ­κτη­σε την τρίτη θέση στο αγώ­νι­σμα.

Ανα­λυ­τι­κά τα απο­τε­λέ­σμα­τα των αθλη­τών του νη­σιού μας:

100 μέτρα με εμπό­δια Αν­δρών

1.Δου­βα­λί­δης Κων­στα­ντί­νος (ΣΚΑ Δρά­μας) 13.47

2.Alex Al-Ameen (Μεγ. Βρε­τα­νία) 13.91

3.Σαϊ­σά­νας Νι­κό­λα­ος (ΓΣ Ελευ­θέ­ριος Βε­νι­ζέ­λος) 14.24

4.Κα­μπά­νης Κων­στα­ντί­νος (ΑΓΕΣ Κά­μει­ρος) 14.31

100 μέτρα με εμπό­δια Γυ­ναι­κών

1.Πε­σι­ρί­δου Ελι­σά­βετ (ΓΣ Κη­φι­σιάς) 13.31

2.Πιννή Μαρία (ΓΑΣ Υγεία Ρόδου) 13.58

3.Γε­ωρ­γί­ου Άλ­κη­στις (ΓΑΣ Υγεία Ρόδου) 13.94

100 μέτρα με εμπό­δια Κο­ρα­σί­δων

1.Πα­πα­δο­πού­λου Πα­σχα­λί­να (ΓΣ Λα­γκα­δά) 14.12

2.Σάντα Κλε­άν­θη (ΓΣ Αστέ­ρας Αι­γά­λεω) 14.13

2.Ράμ­μου Νε­φέ­λη (ΑΓΕΣ Κά­μει­ρος) 14.17

Σφύρα Πα­γκο­ρα­σί­δων

1.Αγ­γε­λά­κη Άννα (ΓΣ Ελευ­θέ­ριος Βε­νι­ζέ­λος) 45.38

2.Τρου­λά­κη Μα­ρί­να (ΓΣ Ελευ­θέ­ριος Βε­νι­ζέ­λος) 42.01

2.Ράμ­μου Νίκη (ΑΓΕΣ Κά­μει­ρος) 41.95

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.