ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Αρχές Μαΐου η Γενική Συνέλευση

Δημήτρης Στούμπης 1 λεπτό ανάγνωση
Κλεάνθης Παπακωνσταντίνου

Πετυ­χη­μένη κρί­νε­ται απ’ όλους η φετινή πορεία της ομάδας του Κλεάνθη, στον 2ο όμιλο του πρω­τα­θλή­μα­τος της Α’ Κατη­γο­ρίας.

Οι «ροσο­νέρι» εξα­σφά­λι­σαν πολύ εύκολα την παρα­μονή τους στην κατη­γο­ρία, κάτι που κρί­νε­ται φυσικό, σύμφωνα με το έμψυχο δυνα­μικό τους, με την λήξη της κανο­νι­κής διάρ­κειας του πρω­τα­θλή­μα­τος, να τους βρίσκει να τερ­μα­τί­ζουν στην 4η θέση του βαθ­μο­λο­γι­κού πίνακα.

Ήδη, οι άνθρω­ποι της ομάδας, έχουν αρχίσει να σχε­διά­ζουν την επόμενη ημέρα, όπου σε πρώτο πλάνο βρί­σκε­ται η Γενική Συνέ­λευση, αλλά και η προ­κή­ρυξη των εκλογών, αφού σύμφωνα με το κατα­στα­τικό του συλ­λό­γου, η θητεία της τωρινής διοί­κη­σης, με πρόεδρο τον Μανώλη Παπα­κων­στα­ντί­νου φτάνει στο τέλος της.

Οι «ροσο­νέρι» έχουν αρχίσει την τακτο­ποί­ηση των βιβλίων της ομάδας και μόλις είναι έτοιμα, θα ορίσουν την ημε­ρο­μη­νία για την Γενική Συνέ­λευση και τις εκλογές.

Σύμφωνα με τις πλη­ρο­φο­ρίες της «δσπορ», εφόσον όλα εξε­λι­χθούν σύμφωνα με τον προ­γραμ­μα­τι­σμό που έχουν κάνει, η Γενική Συνέ­λευση και οι εκλογές θα διε­ξα­χθούν μέσα στο πρώτο δεκα­ή­μερο του Μαΐου, έτσι ώστε η διοί­κηση που θα ανα­δει­χτεί από τις εκλογές να έχει τον χρόνο να σχε­διά­σει τον Κλεάνθη της αγω­νι­στι­κής περιό­δου 2015-2016.

Οι ίδιες πλη­ρο­φο­ρίες ανα­φέ­ρουν ότι ο Μανώλης Παπα­κων­στα­ντί­νου δεν έχει απο­φα­σί­σει ακόμα αν θα διεκ­δι­κή­σει εκ’ νέου την προ­ε­δρία και όλα θα εξαρ­τη­θούν μετά το Πάσχα, όπου θα έχει επαφές με ανθρώ­πους που βρί­σκο­νται κοντά στην ομάδα.

Από εκεί και πέρα, με την λήξη της κανο­νι­κής περιό­δου του πρω­τα­θλή­μα­τος της Α’ Κατη­γο­ρίας, ολο­κλη­ρώ­θη­καν και οι προ­πο­νή­σεις για τους ποδο­σφαι­ρι­στές.

Η τελευ­ταία συνά­ντηση, έγινε την Τρίτη στο γήπεδο Παρα­δει­σίου, ωστόσο, δεν έγινε προ­πό­νηση, καθώς η διοί­κηση διορ­γά­νωσε μπάρ­μπε­κιου, παρου­σία όλων των ποδο­σφαι­ρι­στών, του τεχνι­κού επι­τε­λείου και φυσικά του διοι­κη­τι­κού συμ­βου­λίου.

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.