ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Σαμαράς: Η χώρα βρίσκεται υπό συνεχή κατάληψη

news room 1 λεπτό ανάγνωση
δημοσίευμα

Ο Αντώ­νης Σα­μα­ράς σε δή­λω­σή του κάνει λόγο για συ­νε­χή κα­τά­λη­ψη της χώρας αλλά και απει­λή της δη­μό­σιας ασφά­λειας, εξαι­τί­ας του «πολύ δια­λό­γου με τους κου­κου­λο­φό­ρους».

Ανα­λυ­τι­κά η δή­λω­ση του Αντώ­νη Σα­μα­ρά

«Η χώρα βρί­σκε­ται υπό συ­νε­χή κα­τά­λη­ψη. Η δη­μό­σια ασφά­λεια απει­λεί­ται κα­θη­με­ρι­νά.

Από τον πολύ… «διά­λο­γο με τους κου­κου­λο­φό­ρους», έχα­σαν τον έλεγ­χο στα Πα­νε­πι­στή­μια, ανέ­χο­νται επι­θέ­σεις σε αστυ­νο­μι­κά τμή­μα­τα, δεν μπο­ρούν να προ­στα­τέ­ψουν τη χώρα από τα κύ­μα­τα λα­θρο­με­τα­να­στών που πολ­λα­πλα­σιά­ζο­νται.

Δεν μπο­ρούν να προ­στα­τέ­ψουν ούτε τη Βουλή.

Δεν συμ­φω­νούν με­τα­ξύ τους, αν η ει­σβο­λή αναρ­χι­κών στη Βουλή είναι «πρό­κλη­ση για τη Δη­μο­κρα­τία» ή «ει­ρη­νι­κή δια­μαρ­τυ­ρία».

Τώρα βε­βη­λώ­νε­ται και ο χώρος στον Άγνω­στο Στρα­τιώ­τη! Αν είναι δυ­να­τόν!

Τυ­φλω­μέ­νοι από τις ιδε­ο­λη­ψί­ες τους, επα­νέ­φε­ραν την ανα­σφά­λεια, όχι μόνο στην αγορά, αλλά και στον απλό πο­λί­τη.

ΑΠΕ-ΜΠΕ

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.