Ειδήσεις

Σύλληψεις για οπλοκατοχή και παράνομες χωματουργικές εργασίες

Στις 30-3-2015 το μεσημέρι συνελήφθη στην πόλη της Ρόδου από αστυνομικούς της ΔΙ.ΑΣ. ένας 38χρονος ημεδαπός γιατί στο πλαίσιο αστυνομικού ελέγχου βρέθηκαν μέσα σε όχημα του και κατασχέθηκαν αεροβόλο περίστροφο, (374) μεταλλικά σφαιρίδια, (4) αμπούλες προωθητικού αερίου διοξειδίου, αυτοσχέδιος σιγαστήρας, (2) πολυεργαλεία με λάμα μήκους 7,5 εκ. με την θήκη τους και πτυσσόμενο μεταλλικό γκλοπ.

Στις 30-3-2015 το απόγευμα συνελήφθη στη Ρόδο από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ιαλυσού ένας 41χρονος ημεδαπός γιατί ως υπεύθυνος ξενοδοχειακής μονάδας ανέθεσε σε εργολάβο την εκτέλεση χωματουργικών εργασιών, χωρίς άδεια της αρμόδιας αρχής, σε οδό εξωτερικά του ξενοδοχείου με αποτέλεσμα να παρακωλύεται η συγκοινωνία-διέλευση οχημάτων από το σημείο.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου