ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Μία κυρία στο ντέρμπι

Δημήτρης Στούμπης 2 λεπτά ανάγνωση
Β κατηγορία Φιλιππάκου

Ανα­κοι­νώ­θη­καν από την ΕΠΣΔ, οι διαι­τη­τές και οι βοηθοί, που θα «σφυ­ρί­ξουν» τα παι­χνί­δια της 17ης αγω­νι­στι­κής του πρω­τα­θλή­μα­τος της Α’ Κατη­γο­ρίας και στους δύο ομίλους.
Το παι­χνίδι που δεσπό­ζει δεν είναι άλλο από το ντέρμπι του 2ου ομίλου, με τον ΓΑΣ Ιάλυσο να υπο­δέ­χε­ται στο Οικο­νο­μί­δειο, την Ρόδο.
Η ΕΠΣΔ απο­φά­σισε να δώσει την διεύ­θυνση της ανα­μέ­τρη­σης στην Μαριέττα Φιλιπ­πά­κου που θεω­ρεί­ται από τις καλύ­τε­ρες και πιο ελπι­δο­φό­ρες «σφυ­ρί­χτρες» της Δωδε­κα­νή­σου.
Ο βοηθοί της θα είναι οι Τσέτσος και Στε­φα­νά­κης, ενώ παρα­τη­ρη­τής διαι­τη­σίας θα είναι ο Λάμπρου.
Από εκεί και πέρα, ενδια­φέ­ρο­ντα παι­χνί­δια στον 2ο όμιλο, θα διε­ξα­χθούν στην Παστίδα, με τον τοπικό Αστέρα να αντι­με­τω­πί­ζει τους Ιππότες, με διαι­τητή τον Σάββα Τσο­πα­νάκη και βοηθούς τους Μπερ­δε­μπέ και Βασίλη, όπως και στο Πυλί, με τον Α.Ο. Δικαίου να φιλο­ξε­νεί τον Κλεάνθη, με ρέφερι τον Δημα­ράκη και βοηθούς τους Καρα­μούτα και Στάμο.
Στον 1ο όμιλο, δύσκολη απο­στολή για τον Φοίβο, ο οποίος θα φιλο­ξε­νη­θεί στα Μάσαρη, από τον τοπικό Αστέρα, με διαι­τη­τικό «τρίο» τους Αντώνη Παπα­βα­σι­λείου, Σπάρ­ταλη και Ορφανό, ενώ ο Δια­γό­ρας θα υπο­δε­χτεί την Ασπίδα Σαλάκου, με διαι­τητή τον Μανώλη Παπα­γιαν­νίδη και βοηθούς τους Σταυ­ρού­λια και Καρα­γιάννη.
Ανα­λυ­τικά:
Α’ Κατη­γο­ρία Blue Star Ferries
1ος όμιλος
17η αγω­νι­στική
Σάββατο

● Μάσαρη 3:15μ.μ.
Αστέρας Μασάρων- Φοίβος
Διαι­τη­τές: Παπα­βα­σι­λείου, Σπάρ­τα­λης, Ορφανός
Παρ. διαι­τη­σίας: Φου­κά­ρας
Παρ. αγώνα: Παυλούς
● Βαθύ 12:30
Α.Ο Βαθύ- Ηρακλής Μαρι­τσών
Διαι­τη­τές: Ατσα­λά­κης, Για­μου­ζής, Μαντάς
Παρ. διαι­τη­σίας: Φρα­γκί­νης
Παρ. αγώνα: Κατέρης
● Δημο­τικό Στάδιο 3:15μ.μ.
Διαγόρας- Ασπίδα Σαλάκου
Διαι­τη­τές: Παπα­γιαν­νί­δης, Σταυ­ρού­λιας, Καρα­γιάν­νης
Παρ. διαι­τη­σίας: Χρυ­σαν­θής
Παρ. αγώνα: Ματσα­μάς
Τετάρτη 25/2
● Καλυ­θιές 4:00μ.μ.
Απόλ­λω­νας Καλυθιών- Κολοσ­σός Κάστρου
Παρ. αγώνα: Παπα­δη­μή­τρης
Αναβολή
● Παστίδα 11:00π.μ.
Άρης Αρχαγγέλου- Καλυ­μνια­κός
Παρ. αγώνα: Καρίκης
● Καλυ­θιές 4:00μ.μ.
Απόλ­λω­νας Καλυθιών- Κολοσ­σός Κάστρου
Παρ. αγώνα: Παπα­δη­μή­τρης
2ος όμιλος
17η αγω­νι­στική
Σάββατο

● Οικο­νο­μί­δειο 3:15μ.μ.
ΓΑΣ Ιάλυσος- Ρόδος
Διαι­τη­τές: Φιλιπ­πά­κου, Τσέτσος, Στε­φα­νά­κης
Παρ. διαι­τη­σίας: Λάμπρου
Παρ. αγώνα: Ψέλλας
● Παστίδα 3:15μ.μ.
Αστέρας Παστίδας- Ιππότες
Διαι­τη­τές: Τσο­πα­νά­κης, Μπερ­δε­μπές, Βασίλας
Παρ. διαι­τη­σίας: Μίχας
Παρ. αγώνα: Δημη­τράς
● Πυλί 4:00μ.μ.
Α.Ο Δικαίου- Κλε­άν­θης
Διαι­τη­τές: Δημα­ρά­κης, Καρα­μού­τας, Στάμος
Παρ. διαι­τη­σίας: Βασι­λείου
Παρ. αγώνα: Σημα­ντη­ρά­κης
● Βάτι 3:15μ.μ.
Δια­γό­ρας Βατίου- Κλε­ό­βου­λος
Διαι­τη­τές: Γιαν­νου­κάς, Λάζος, Σαρρής Γ.
Παρ. διαι­τη­σίας: Καλα­θε­νός
Παρ. αγώνα: Χουρδάς
Πέμπτη 26/2
● ΕΑΚ 1:00μ.μ.
Ποσει­δώ­νας Καρπάθου- Αντί­μα­χος
Παρ. αγώνα: Παυ­λί­δης
● ΑΕΡΑ- Εθνικός Αρχί­πο­λης: 3-0α.α.

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.