Αθλητικά

«Στόχος μας η 3η θέση»

Τον Ποσειδώνα Καρπάθου θα υποδεχτεί σήμερα το μεσημέρι, στο γήπεδο Παραδεισίου, ο τοπικός Κλεάνθης, στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α’ Κατηγορίας, στον 2ο όμιλο.
Οι «ροσονέρι» που βρίσκονται στις υψηλές θέσεις της βαθμολογίας, θέλουν να προσθέσουν ακόμα μία επιτυχία στο ενεργητικό τους, προκειμένου να παραμείνουν ψηλά.
Με αφορμή το σημερινό παιχνίδι, η «δσπορ» επικοινώνησε με τον προπονητή των γηπεδούχων, Γιώργο Σταυριανό που στις δηλώσεις που παραχώρησε, αποκάλυψε ότι στόχος της ομάδας του είναι η κατάκτηση της 3ης θέση του βαθμολογικού πίνακα, του ομίλου τους.
Αναλυτικά τα λόγια του νεαρού τεχνικού ήταν τα ακόλουθα:
« Εμείς από εδώ και πέρα κοιτάμε όλα τα παιχνίδια με την ίδια σοβαρότητα.
Σε κάθε παιχνίδια, σκοπός μας είναι η κατάκτηση της νίκης, επομένως και στο αυριανό ( σ.σ. σημερινό) με τον Ποσειδώνα θέλουμε τους τρεις βαθμούς.
Θα επιδιώξουμε στα παιχνίδια μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος, να μαζέψουμε όσους περισσότερους βαθμούς μπορούμε, έτσι ώστε να τερματίσουμε στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα, που είναι και ο στόχος μας».
Πάντως ο Σταυριανός, δεν θα έχει στη διάθεσή του όλους τους ποδοσφαιριστές, καθώς τρεις έχουν τεθεί εκτός πλάνων.
Ο νεαρός τεχνικός, δεν υπολογίζει στις υπηρεσίες των Χαλίς Σιέχ και Μιχάλη Μοσχιού καθώς έχουν επαγγελματικές υποχρεώσεις, όπως και του Γιάννη Κορκίδα που είναι ανέτοιμος έπειτα από τον τραυματισμό που τον ταλαιπωρούσε.
Από εκεί και πέρα, όλοι οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές είναι στη διάθεσή του, προκειμένου να παρατάξει την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα, με την προετοιμασία της ομάδας να ολοκληρώνεται την Τετάρτη στο 5Χ5 που βρίσκεται δίπλα στο γήπεδο Παραδεισίου, καθώς ο αγωνιστικός χώρος ήταν αρκετά επιβαρυμένος από την κακοκαιρία που επικρατούσε στις τελευταίες ημέρες στο νησί μας.
Το πρόγραμμα, έπειτα από το απαραίτητο ζέσταμα, επικεντρώθηκε σε αγωνιστικά παιχνίδια, πάνω στην κατοχή και την κυκλοφορία της μπάλας.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου