ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Συν δύο κατηγορίες “κόκκινων δανείων” στη ρύθμιση

news room 1 λεπτό ανάγνωση
Αγρότης
Μέγεθος γραμμάτων

Στην άμεση υλο­ποί­η­ση της συμ­φω­νί­ας στην οποία κα­τέ­λη­ξαν χθες ο Αντώ­νης Σα­μα­ράς και ο Ευάγ­γε­λος Βε­νι­ζέ­λος για τα κόκ­κι­να δά­νεια προ­χω­ρά η κυ­βέρ­νη­ση.

Όπως με­τέ­δω­σε το Capital.gr το πρωί, οι δύο αρ­χη­γοί συ­ζή­τη­σαν την έντα­ξη στην ρύθ­μι­ση των αγρο­τι­κών δα­νεί­ων, ύψους 300 εκατ ευρώ, που είχαν συ­να­φθεί με την Αγρο­τι­κή Τρά­πε­ζα, με­τα­φέρ­θη­καν στο «κακό» τμήμα της και στην Πει­ραιώς αλλά δεν έχουν ρυθ­μι­στεί. Αυτή είναι η μία κα­τη­γο­ρία δα­νειο­λη­πτών που εντάσ­σο­νται στη ρύθ­μι­ση για τα κόκ­κι­να δά­νεια.

Η δεύ­τε­ρη αφορά δά­νεια που έχουν συ­να­φθεί με εγ­γύ­η­ση του ελ­λη­νι­κού Δη­μο­σί­ου σε πυ­ρό­πλη­κτες και σει­σμό­πλη­κτες πε­ριο­χές, σε επι­χει­ρή­σε­ων στη βό­ρεια Ελ­λά­δα, σε πτη­νο­τρο­φι­κές μο­νά­δες κλπ.

Κατά το ΑΠΕ, ο πρω­θυ­πουρ­γός έδωσε εντο­λή στον αρ­μό­διο υπουρ­γό Ανά­πτυ­ξης Νίκο Δέν­δια να εντά­ξει αυτές τις δύο κα­τη­γο­ρί­ες στη νο­μο­θε­τι­κή ρύθ­μι­ση που επε­ξερ­γά­ζε­ται για τα κόκ­κι­να επι­χει­ρη­μα­τι­κά δά­νεια.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Προσθέστε ένα σχόλιο

Το E-mail δεν θα δημοσιευτεί.
Πρέπει να συμπληρωθούν όλα τα πεδία για την υποβολή του σχολίου.