Ειδήσεις

Συγκρότηση σε Σώμα του νέου δ.σ του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου- Συναντήσεις Δημάρχου

Την αγαστή συνεργασία όλων των μελών του νέου διοικητικού συμβουλίου του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου αλλά και των υπηρεσιακών παραγόντων, ώστε να προωθηθούν όλες οι αναπτυξιακές δράσεις που αφορούν τα νησιά της Νότιας Δωδεκανήσου και να υλοποιηθούν τα έργα που βρίσκονται σε εξέλιξη, ζήτησε ο Δήμαρχος Φώτης Χατζηδιάκος από το νέο διοικητικό συμβούλιο κατά τη διάρκεια της σημερινής συνεδρίασης, στα γραφεία του Λ.Τ στο Εμπορικό Λιμάνι.
Προηγήθηκε η συγκρότηση σε Σώμα του νέου διοικητικού συμβουλίου, το οποίο απαρτίζεται από 15 μέλη. Πρόεδρος είναι ο δημοτικός σύμβουλος Μιχάλης Χριστοδούλου και αντιπρόεδρος η αντιδήμαρχος Μαρίζα Χατζηλαζάρου. Υπενθυμίζουμε ότι στο 15μελές δ.σ του Λιμενικού Ταμείου εκπροσωπούνται τα νησιά της Ρόδου, Τήλου, Χάλκης, Καστελλορίζου, Καρπάθου και Κάσου.
Η παράδοση – παραλαβή της διοίκησης του Λιμενικού Ταμείου έγινε από τον πρώην δήμαρχο και πρώην πρόεδρο του ΛΤ Στάθη Κουσουρνά, τον οποίο ο δήμαρχος κ. Χατζηδιάκος ευχαρίστησε για την μέχρι τώρα προσφορά του ως προέδρου του Λ.Τ. στα νησιά μας .
Στη συνέχεια το νέο διοικητικό συμβούλιο ενέκρινε ομόφωνα όλα τα θέματα της ημερήσιας διάταξης, μεταξύ των οποίων ήταν και το σημαντικό έργο « ανάπλασης παραλιακής ζώνης Μεσαιωνικής Πόλης από την πύλη Απ. Παύλου έως την οδό Αυστραλίας – κατασκευή ξύλινου πεζοδρομίου από την θαλασσινή πύλη μέχρι τον τουριστικό λιμένα Ρόδου».
……………………………………………………
Τα προγράμματα του Κέντρου Δια Βίου Μάθησης του Δήμου Ρόδου, η λειτουργία του Κέντρου Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης και η ιεράρχηση των προτεραιοτήτων της διεύθυνσης Παιδείας του Δήμου Ρόδου, κυριάρχησαν στη συνάντηση του Δημάρχου Φώτη Χατζηδιάκου με τον αντιδήμαρχο Παιδείας, Δια Βίου Μάθησης και Αθλητισμού Στέργο Παρδαλό, σήμερα το μεσημέρι, στη Νέα Αγορά.
Συζητήθηκε επίσης και το αντικείμενο σειράς προγραμμάτων αρμοδιότητας της εν λόγω Δ/νσης που βρίσκονται σε εξέλιξη, καθώς και η ανάπλαση και αξιοποίηση των αθλητικών εγκαταστάσεων που υπάρχουν στους χώρους του 20ου Νηπιαγωγείου στην περιοχή του Αγίου Δημητρίου και του 4ου Λυκείου στην περιοχή της Ανάληψης, τα οποία ως γνωστόν έχουν ήδη μετεγκατασταθεί. «Στόχος μας να δημιουργηθούν νέοι χώροι άθλησης για όλους τους πολίτες» επεσήμανε ο κ. Παρδαλός.
…………………………………
Το Πολιτιστικό Κέντρο Θεολόγου θα επισκεφθεί σήμερα το απόγευμα ο δήμαρχος Φώτης Χατζηδιάκος και στη συνέχεια θα παραβρεθεί στη συνεδρίαση του τοπικού συμβουλίου Κρητηνίας.
Στις 9μμ ο δήμαρχος θα συναντηθεί με το Σύλλογο των Διευθυντών Ξενοδοχείων της Ρόδου, στο ξενοδοχείο Atrium Palace, στην Κάλαθο.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου