Τοπικές Ειδήσεις

Ο Τάσος Σπανός πρόεδρος στην ΔΕΡΜ ΑΕ

Στην χθεσινή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου ο δήμαρχος Ρόδου κ. Αντώνης Καμπουράκης εισηγήθηκε τον ‘Ορισμό νέου Διοικητικού Συμβουλίου της Δ.Ε.Ρ.Μ. ΑΕ’ ως εξής:

Πρόεδρος: Τάσος Σπανός με αναπληρωτή τον κ. Αλέξανδρο  Κολλιάδη και από τους Αιρετούς: οι κ.κ. Κώστας Καρίκης με αναπληρωτή τον Μιχάλη Σεϊτη και τον Ηλία Πετρίδη με αναπληρωτή τον Γιάννη Καμπούρη και από Λαϊκά μέλη: Συκόφυλλος Μιχάλης, Αρφαράς Αντώνης, Στάγκα Στεφανία, Πάγκαλης Γιώργος, Κούρου Αικατερίνη και αναπληρωματική Μιχάλης Μαχλης, Καράμπελα Φωτεινή, Χατζηδιάκου Δέσποινα, Πότσου Ευαγγελία και Κατσαρά Πόπη.

Ο Φ.Χατζηδάκος πρότεινε τον κ. Μιχάλη Σταυρή και από λαϊκά τη κ. Λίτσα Κρεμαστινού και τον κ. Γιώργο Μπελιγράδη

ενώ ο κ. Δ.Κρητικός πρότεινε τους ήδη υπάρχοντες.

Ο δήμαρχος ευχήθηκε στον Τάσο Σπανό καλή επιτυχία λέγοντας πως η ΔΕΡΜ ΑΕ οφείλει να κάνει τη Ρόδο ‘να λάμψει ξανά’!

Ο κ. Σπανός παραμένει αντιδήμαρχος Αφάντου. Ο ίδιος αποδέχτηκε την πρόταση και είπε ότι είναι τιμή, πρόκληση αλλά και δικαίωση αφού ο δήμαρχος εκτίμησε την μέχρι τώρα πορεία του. Όπως είπε ‘δεσμεύομαι ότι όλοι μαζί θα δουλέψουμε ακόμη πιο σκληρά με απόλυτη διαφάνεια με σεβασμό στο δημόσιο χρήμα να δημιουργήσουμε προϋποθέσεις ανάπτυξης στη Ρόδο για να κάνουμε τη διαφορά’.

 

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου