Σε πολλά μέτωπα ξεδιπλώνεται τις τελευταίες μέρες η δραστηριότητα των ανθρώπων του Άρη, οι οποίοι τρέχουν ασταμάτητα προκειμένου να αναδιοργανώσουν τον σύλλογο και να δημιουργήσουν τις βάσεις για την περαιτέρω ανάπτυξή του.
Σε λίγες μέρες οι «κιτρινόμαυροι» του Αρχαγγέλου θα εκδώσουν ανακοίνωση, μέσα από την οποία θα ενημερώνουν για τις λεπτομέρειες της έναρξης εγγραφών στις ακαδημίες τους, οι οποίες αποτελούν τμήμα του δικτύου της ΠΑΕ Παναθηναϊκός για τις ηλικίες από 5 έως 15 ετών.
Προκειμένου να προσφέρει στα παιδιά τις καλύτερες δυνατές συνθήκες δουλειάς, η διοίκηση δρομολόγησε εργασίες στο γήπεδο, οι οποίες προβλέπουν τον καλλωπισμό των εγκαταστάσεων, την ανακαίνιση των αποδυτηρίων και τη βελτίωση των βοηθητικών χώρων, ώστε να γίνουν πιο λειτουργικοί.
Ταυτόχρονα, οι Αρχαγγελίτες είναι έτοιμοι να «τρέξουν» τη λαχειαγορά τους, η οποία θα χαρίσει στον τυχερό της ένα ολοκαίνουργιο αυτοκίνητο Fiat 500, ενώ σε μία παράλληλη προσπάθεια να ενισχύσουν τα οικονομικά τους, συνεχίζουν να λειτουργούν καθημερινά το στέκι του συλλόγου στην κεντρική πλατεία της κοινότητας. Το στέκι θα παραμείνει ανοιχτό τουλάχιστον μέχρι τις 9 Αυγούστου, χάρη στη μεγάλη συμμετοχή της τοπικής κοινωνίας.
Σύντομα θα έρθουν και οι ανακοινώσεις σχετικά με τα μετεγγραφικά της ομάδας. Ο Άρης φέρεται να έχει συμφωνήσει με τέσσερις ποδοσφαιριστές και θα μιλήσει επίσημα μόλις εξασφαλίσει τα δελτία τους, με τις πληροφορίες να αναφέρουν πως εξετάζεται και άλλη μία περίπτωση εξαιρετικού ποδοσφαιριστή, με παραστάσεις από το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας.

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ