ΑΘΛΗΤΙΚΑ

“Μπαμ” της Α.Ε.Ρ.Α. με Γκινή!

Μάκης Δούβαλης 1 λεπτό ανάγνωση
ΑΕΡΑ

Μία νέα σημα­ντική μετα­γραφή ανα­κοί­νωσε η Α.Ε.Ρ.Α., εν όψει της νέας σεζόν αφού απέ­κτησε το Φανούρη Γκινή από το Φοίβο Κρε­μα­στής. Οι Αφα­ντε­νοί πήραν φόρα και δημιουρ­γούν μία αρκετά δυνατή ομάδα για την Α’ Κατη­γο­ρία. Ανα­λυ­τικά, η ανα­κοί­νωση: «Το διοι­κη­τικό συμ­βού­λιο της Α.Ε.Ρ.Α. με χαρά ανα­κοι­νώ­νει την από­κτηση του ποδο­σφαι­ρι­στή Φανούρη Γκινή ο οποίος επι­στρέ­φει στην ομάδα μας μετά από αρκετά χρόνια έπειτα από το τελευ­ταίο επι­τυ­χη­μένο πέρασμα του. Τον καλω­σο­ρί­ζουμε στον σύλλογο και του ευχό­μα­στε υγεία και πολλές επι­τυ­χίες»

Από κει και πέρα, αύριο πρό­κει­ται να ξεκι­νή­σει η προ­ε­τοι­μα­σία της Α.Ε.Ρ.Α., η οποία τον τελευ­ταίο καιρό έχει ενι­σχυ­θεί σημα­ντικά. «Θα θέλαμε να ενη­με­ρώ­σουμε το φίλαθλο κοινό ότι η προ­ε­τοι­μα­σία της ομάδας μας εν όψει της νέας σεζόν θα αρχίσει την Πέμπτη 1 Αυγού­στου και ώρα 16:30 στο γήπεδο Αφάντου». Η ομάδα του Βαγγέλη Χοσάδα θα δώσει τέσσερα δυνατά φιλικά παι­χνί­δια προ­ε­τοι­μα­σίας εν όψει της νέας χρονιάς. Συγκε­κρι­μένα, στις 10 Αυγού­στου θα παίξει με τον Κλεάνθη Παρα­δει­σίου, στις 21 του μήνα με το Φοίβο Κρε­μα­στής, στις 24 με τον Απόλ­λωνα Καλυ­θιών και στις 30 με τον Διαγόρα Βατίου, μέσα από τα οποία ο Βαγ­γέ­λης Χοσάδας θα «μοντά­ρει» την ομάδα του, ώστε να είναι έτοιμη στο νέο πρω­τά­θλημα.

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.