Αθλητικά

“Πρώτη” της Ρόδου με αισιοδοξία!

Σε κλίμα απόλυτης χαράς και με τον φίλαθλο κόσμο στο πλευρό της, o A.Σ. Ρόδος πραγματοποίησε σήμερα το απόγευμα στο δημοτικό στάδιο τον καθιερωμένο αγιασμό για τη νέα αγωνιστική χρονιά! Σύσσωμη η οικογένεια του Α.Σ Ρόδος έδωσε το ”παρών”, το Δήμο εκπροσώπησε ο κ. Καλαθενός, ενώ την ΕΠΣΔ ο κ. Αδαμάκης! Ο πρόεδρος της ομάδας Τώνης Μαρτίνης, καλοσώρισε τους ποδοσφαιριστές και τους νέους παίκτες που ήρθαν για να ενταχθούν στο ρόστερ και ευχήθηκε να έχουμε μια καλή πορεία στο πρωτάθλημα. Όλοι μαζί για την άνοδο στη Β ‘ Εθνική. Μετά το τέλος του αγιασμού, ακολούθησε η πρώτη προπόνηση της ομάδας, με τον φίλαθλο κόσμο των ελαφιών, να παρακολουθεί καταχειροκροτώντας τους παίκτες και το προπονητικό τιμ. Η διοίκηση της ομάδας μας, ευχαριστεί όλους εσάς που παρευρεθήκατε στο Δημοτικό Στάδιο Ρόδου , σήμερα , μια ημέρα πολύ σημαντική για μας, για την πορεία της ομάδας μας”.
Η ΡΟΔΟΣ ΠΗΡΕ ΤΟΝ ΚΑΝΤΑΡΤΖΗ
Νέα μεταγραφή για τη Ρόδο, η οποία απέκτησε τον 26χρονο κεντρικό αμυντικό Γιάννη Κανταρτζή, που αγωνιζόταν στην Ίντερ Λειψίας. Αναλυτικά, η ανακοίνωση των ”πρασίνων”. ”Η Ρόδος ανακοινώνει την απόκτηση του Γιάννη Κανταρτζή. Ο Γιάννης αγωνίζεται στην θέση του κεντρικού αμυντικού. Είναι 26 χρονών και η τελευταία του ομάδα ήταν η Ίντερ Λειψίας. Η διοίκηση καλωσορίζει τον Γιάννη στην ομάδα της Ρόδου”

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου