Σε κυκλοφορία έχουν τεθεί τα εισιτήρια διαρκείας του Διαγόρα. Η διοίκηση θέλοντας να δώσει κίνητρο στον κόσμο, λόγω και της οικονομικής κρίσης, αποφάσισε να δώσει την ευκαιρία στους φίλους της, με την αγορά ενός εισιτηρίου των 30 ευρώ, να μπορούν να βλέπουν τους αγώνες τριών τμημάτων. Αναλυτικά, στην ανακοίνωση που εξέδωσε ο σύλλογος αναφέρονται τα εξής:
«Η διοίκηση του Γ.Σ. Διαγόρας στο ξεκίνημα της νέας αγωνιστικής περιόδου, αποδεικνύει με έργα ότι κάνει και θα κάνει τα πάντα, ώστε να μπουν σωστά οι γερές βάσεις για την επιστροφή της ομάδας στα μεγάλα σαλόνια του ελληνικού ποδοσφαίρου. Ένα μικρό δείγμα, ήταν η μετατροπή των αποδυτηρίων σε χώρο προετοιμασίας και αυτοσυγκέντρωσης πριν από κάθε προπόνηση και παιχνίδι. Είναι ένας χώρος πρωταθλητών, όπως ταιριάζει σε κάθε ποδοσφαιριστή του ιστορικού Διαγόρα! Τώρα, ήρθε η σειρά των φιλάθλων να ενταχθούν στην ίδια προσπάθεια. Να έρθουν κοντά και να την στηρίξουν με την παρουσία και την συμμετοχή τους. Με πράξεις!
Ο αγώνας διοίκησης, αθλητών, συνεργατών, χορηγών και φιλάθλων είναι κοινός.
Ο καθένας αποτελεί έναν κοινό και ισχυρό κρίκο, ξεχωριστό και απαραίτητο,
ώστε η «αλυσίδα της επιτυχίας» να είναι ανθεκτική μέχρι την υλοποίηση του στόχου της ανόδου ή πιο σωστά, της επανόδου στην Σούπερ Λιγκ.
Εκεί όπου ήταν και είναι πάντα η θέση του Διαγόρα!
Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε ότι ξεκίνησε η διάθεση
των «εισιτηρίων διαρκείας», όπου υπάρχει μια πρωτοτυπία εφέτος.
Ο κάτοχος ενός «εισιτηρίου διαρκείας» θα μπορεί να παρακολουθήσει ΌΛΟΥΣ αγώνες του Διαγόρα!
ΚΑΙ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ, ΚΑΙ ΜΠΑΣΚΕΤ ΚΑΙ ΒΟΛΕΪ!
Μόνο ο Γ.Σ. Διαγόρας μπορεί να το προσφέρει αυτό, καλλιεργώντας, μαζί με τον στίβο και την ποδηλασία, πέντε συνολικά Ολυμπιακά αθλήματα!
Μόνο με 30 ευρώ τον χρόνο, μπορεί να το αποκτήσει κανείς το «εισιτήριο διαρκείας» για την αγωνιστική περίοδο 2014-2015.
Υπάρχουν ακόμη και των 50 και των 100 ευρώ.
-Πληροφορίες στη Λέσχη του συλλόγου (Πλατεία Διαγόρα) ή στο τηλέφωνο 22410-28577».

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ