Τον 2ο αγώνα του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Ιππικής Αντοχής θα φιλοξενήσει αυτή την Κυριακή η Ρόδος και συγκεκριμένα ο Ιππικός Όμιλος «Κάδμος» στις εγκαταστάσεις του, με τη συμμετοχή περισσότερων από 20 αθλητών.

Ήδη στο νησί μας βρίσκονται αναβάτες από τους ομίλους της Αθήνας και του Κιλκίς, οι οποίοι ήρθαν στη Ρόδο προκειμένου να διεκδικήσουν τον τίτλο από τους ήδη κατόχους Παντελή Σαλονικιό και Μαίρη Χατζηβασιλείου του Ιππικού Ομίλου Ιαλυσού. Μετά τη διεξαγωγή του πρώτου αγώνα που είχε γίνει στη Λαμία, στη βαθμολογία του πρωταθλήματος προηγείται ο Παντελής Σαλονικιός, ακολουθεί η Ναταλί Πιλατάκη, επίσης του Ι.Ο. Ιαλυσού, ενώ στην τρίτη θέση βρίσκεται η Μαίρη Χατζηβασιλείου.

Οι αγώνες αφορούν στην κατηγορία των 90 χιλιομέτρων ελεύθερης ταχύτητας, ενώ την ίδια ημέρα θα γίνουν και αγώνες για τις κατηγορίες των 20, 40 και 60 χιλιομέτρων για την πρόκριση στη «μεγάλη» κατηγορία.

Η διοργάνωση θα διεξαχθεί στις εγκαταστάσεις του Κάδμου στη Φιλέρημο, με την είσοδο για τους θεατές, που πρέπει να δώσουν δυναμικό «παρών» για να στηρίξουν τις προσπάθειες των αθλητών μας, να είναι ελεύθερη.

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ