Ειδήσεις

Φτακλάκη VS Xατζημάρκος για ένα… συγγνώμη

Λίτσα Φτακλάκη: “Μου ζήτησαν συγγνώμη”

H παράταξη του Γιώργου Χατζημάρκου προχώρησε σε ευθεία επίθεση κατά της αντιπεριφερειάρχη Ελευθερίας Φτακλάκη την οποία κατηγόρησε για «προεκλογικό ξεσάλωμα» με αφορμή τη συνεδρίαση της Επιτροπής Τουρισμού.
«Πενήντα ημέρες πριν τις εκλογές, η Λίτσα Φτακλάκη έφερε σε μία συνεδρίαση της Επιτροπής Τουρισμού της Περιφέρειας Ν. Αιγαίου, για την οποία η ίδια εκτίμησε ότι 60 λεπτά είναι αρκετά για να εξετάσει 43 θέματα, «λίστα» προεκλογικών χρηματοδοτήσεων που συμπτωματικά «καλύπτουν» τη Ρόδο, τα χωριά της και τους μεγάλους Δήμους της περιφέρειας» αναφέρεται μεταξύ άλλων στο δελτίο τύπου.
«Όσοι για λόγους εντυπώσεων επιχειρούν να καταστήσουν τον τουρισμό μέρος της προεκλογικής αντιπαράθεσης προσφέρουν κακές υπηρεσίες στον τόπο » σημείωσε χαρακτηριστικά η κ. Φτακλάκη και πρόσθεσε:
« Τα νησιά μας δεν θα πάνε μπροστά με πολιτικαντισμούς του χθες αλλά με πολιτικές που διαμορφώνουν δημιουργικά το Αύριο» ανέφερε μεταξύ άλλων στην απάντησή της η αντιπεριφερειάρχης.
Μιλώντας σήμερα στον SKY η κ. Φτακλάκη έκανε γνωστό τόσο η κ. Ιουλία Καραμολέγκου όσο και ο κ. Κώστας Μπίζας μέλη της επιτροπής τουρισμού, της ζήτησαν συγνώμη για το ύφος της επιστολής που εξέδωσε η παράταξη του κ. Χατζημάρκου.

“Δεν ζητήσαμε συγγνώμη από τη Λ. Φτακλάκη”
Ουδέποτε ζητήθηκε συγγνώμη στην κα Λίτσα Φτακλάκη, όπως αυτή διαφημίζει στα ΜΜΕ και ο ισχυρισμός της ανήκει στη νοσηρή φαντασία της και μόνο!
Ιουλία Καραμολέγκου, Περιφερειακή Σύμβουλος, Τακτικό Μέλος της Επιτροπής Τουρισμού και υποψήφια περιφερειακός σύμβουλος της ανεξάρτητης περιφερειακής κίνησης Μπροστά το Νότιο Αιγαίο
Κώστας Μπιζάς, Περιφερειακός Σύμβουλος, Αναπληρωματικό Μέλος της Επιτροπής Τουρισμού και υποψήφια περιφερειακός σύμβουλος της ανεξάρτητης περιφερειακής κίνησης Μπροστά το Νότιο Αιγαίο

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου