Ειδήσεις

Επίσημη καμπάνια για την εύρεση του Μπεν

Οι προσπάθειες της Scotland Yard και της οικογένειας του εξαφανισμένου Μπεν Νίνταμ, που χάθηκαν τα ίχνη του στις 21 Ιουλίου 1991 στην Κω, δεν έπαψαν ποτέ…

Στην ιστοσελίδα www.helpfindben.co.uk παρουσιάζεται η επίσημη καμπάνια για την εκστρατεία «Βοηθήστε να βρεθεί ο Μπεν Νίνταμ», υπάρχουν πληροφορίες για την ιστορία του Μπεν, καθώς και ψηφιακά επεξεργασμένες φωτογραφίες που έχουν δημιουργήσει οι Αρχές που ερευνούν την υπόθεση, με σκοπό τη συλλογή πληροφοριών.πίσης, ο επισκέπτης της ιστοσελίδας μπορεί να ενημερωθεί για τις τελευταίες εξελίξεις στην υπόθεση, την ιστορία όπως έχει εξελιχθεί έως σήμερα, καθώς και ερωταπαντήσεις που πιθανόν να του είναι χρήσιμες.
Τέλος, κλικάροντας στις συντομεύσεις των ιστοσελίδων κοινωνικής δικτύωσης (Facebook, Twitter), συμβάλλετε στη διάδοση της προσπάθειας για την εύρεση του Μπεν.
Η ελληνική σελίδα στο Facebook έχει δημιουργηθεί και διευθύνεται από τον Scott Morrison και την Αντωνία Παζιώτα με την πλήρη υποστήριξη της μαμάς του Ben, Kerry Grist-Needham.
Πηγή : enikos.gr

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου