Ο Αναστάσιος Σιδηρόπουλος από τον σύνδεσμο Δωδεκανήσου αναδείχθηκε ο κορυφαίος διαιτητής της Super League στα βραβεία που διοργάνωσε ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών.
Ο Σιδηρόπουλος είναι διεθνής διαιτητής και την περσινή περίοδο επωμίστηκε τα περισσότερα ντέρμπι μεταξύ των οποίων και τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος ανάμεσα στον Ολυμπιακό και την ΑΕΚ.
«Είναι ίσως η μεγαλύτερη τιμή που είχα μέχρι τώρα στην καριέρα μου. Οι πρωταγωνιστές είστε εσείς και εσείς μου δίνετε το βραβείο αυτό. Εγώ σας υπόσχομαι ότι θα συνεχίσω με την ίδια θέρμη να αποδίδω στο γήπεδο αυτό που μπορώ», σχολίασε ο Σιδηρόπουλος.
Εκτός του Σιδηρόπουλου υποψήφιοι ήταν οι Παπαπέτρου και Τριτσώνης.
Η ανακοίνωση της ΕΠΣΔ
«Στην ΄΄35η Γιορτή του Ποδοσφαιριστή΄΄, που διοργάνωσε ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών, είχε την τιμή να παρευρεθεί ο πρόεδρος της ΕΠΣ Δωδεκανήσου κ. Παναγιώτης Διακοφώτης, με σκοπό τη βράβευση των καλύτερων της αγωνιστικής περιόδου 2015-2016.
Για ακόμη μία χρονιά, ο κορυφαίος Έλληνας διαιτητής, ο δικός μας διεθνής, κ. Σιδηρόπουλος, ψηφίσθηκε από τους ποδοσφαιριστές ως ο καλύτερος διαιτητής, το βραβείο του, είχε την τιμή να παραλάβει ο πρόεδρος της ΕΠΣΔ, λόγω απουσίας του στο εξωτερικό».

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ