ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Παρέμβαση Μητσοτάκη – Φρένο σε «κατά προτεραιότητα» εμβολιασμό κυβερνητικών στελεχών

news room 1 λεπτό ανάγνωση
πελωνη

Τέλος στον κατά προ­τε­ραιό­τη­τα εμ­βο­λια­σμό κυ­βερ­νη­τι­κών στε­λε­χών βάζει το Μέ­γα­ρο Μα­ξί­μου μετά τις αντι­δρά­σεις που προ­κλή­θη­καν.

Όπως ανέ­φε­ρε η ανα­πλη­ρώ­τρια κυ­βερ­νη­τι­κή εκρό­σω­πος κ. Αρι­στο­τε­λία Πε­λώ­νη στον ρα­διο­φω­νι­κό σταθ­μό των «Πα­ρα­πο­λι­τι­κών» «ο συμ­βο­λι­σμός του θέ­μα­τος εξα­ντλή­θη­κε στον εμ­βο­λια­σμό του πρω­θυ­πουρ­γού και της πο­λι­τι­κής και πο­λι­τεια­κής ηγε­σί­ας και ολο­κλη­ρώ­νε­ται σή­με­ρα με τον εμ­βο­λια­σμό του κ. Κου­τσού­μπα».

«Από εκεί και πέρα υπήρ­ξε μια λίστα που αφο­ρού­σε κρί­σι­μες λει­τουρ­γί­ες του κρά­τους και της κυ­βέρ­νη­σης. Μέχρι χθες εμ­βο­λιά­στη­καν 66 κυ­βερ­νη­τι­κά στε­λέ­χη και κρα­τι­κοί λει­τουρ­γοί από τους 128 που επρό­κει­το να εμ­βο­λια­στούν και εδώ κλεί­νει η λίστα», συ­μπλή­ρω­σε η ίδια.

Η κυ­βερ­νη­τι­κή εκ­πρό­σω­πος πρό­σθε­σε ότι τα υπό­λοι­πα άτομα που βρί­σκο­νταν στη λίστα θα εμ­βο­λια­στούν σύμ­φω­να με το χρο­νο­διά­γραμ­μα που έχει δώσει η Εθνι­κή Επι­τρο­πή Εμ­βο­λια­σμών για όλο τον πλη­θυ­σμό.

Η κ. Πε­λώ­νη ση­μεί­ω­σε ότι το Μέ­γα­ρο Μα­ξί­μου απο­δο­κι­μά­ζει και τις πα­νη­γυ­ρι­κές αναρ­τή­σεις υπουρ­γών στα μέσα κοι­νω­νι­κής δι­κτύ­ω­σης με αφορ­μή των εμ­βο­λια­σμό τους.
Πηγή : kathimerini.gr

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.