• Μέχρι την προσεχή Πέμπτη θέλουν οι άνθρωποι του Διαγόρα να ολοκληρώσουν την απόκτηση του επιθετικού

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται ο προγραμματισμός του Διαγόρα για την χειμερινή μετεγγραφική περίοδο, προκειμένου ο σύλλογος να παρουσιαστεί πανέτοιμος για να διεκδικήσει μέχρι το τέλος την κατάκτηση του τίτλου στον 6ο όμιλο του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας.
Ως γνωστόν, οι Θανάσης Γερόλυμος, Βασίλης Μουκίδης, Νίκος Φυλακτός και Αλέξανδρος Ντερτιλής αποτελούν παρελθόν από τις τάξεις του «γηραιού», καθώς λύθηκε η συνεργασία τους και πλέον αναμένεται να ξεκινήσει η ενίσχυση του ρόστερ του συλλόγου.
Σύμφωνα με επιβεβαιωμένες πληροφορίες της «δσπορ», στο «στόχαστρο» του Διαγόρα βρίσκεται ο Δημήτρης Παντελίδης ο οποίος αποχώρησε από τον Ιωνικό Νικαίας.
Ο 28χρονος πολυσύνθετος αμυντικός είχε απασχολήσει τον Διαγόρα και το καλοκαίρι και πλέον επιστρέφει στην μετεγγραφική δραστηριότητα του «γηραιού».
Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ήδη έχουν ξεκινήσει οι επαφές των δύο πλευρών, με το ενδεχόμενο της συνεργασίας τους να συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες, με τις εξελίξεις να αναμένονται μέσα στην προσεχή εβδομάδα.
Από εκεί και πέρα, προτεραιότητα για τον Διαγόρα αποτελεί η ενίσχυση της γραμμής κρούσης με έναν ικανό επιθετικό. Όπως έχει γράψει η «δσπορ», ο κατάλληλος ποδοσφαιριστής έχει εντοπιστεί και οι διαπραγματεύσεις μαζί του βρίσκονται σε προχωρημένο στάδιο.
Το όνομα του αθλητή δεν έχει διαρρεύσει από τον Διαγόρα, ωστόσο, η «δσπορ» είναι σε θέση να γνωρίζει ότι πρόκειται για εγνωσμένης αξίας επιθετικό, με πλούσια εμπειρία στις Εθνικές κατηγορίες.
Οι πληροφορίες της «δσπορ» αναφέρουν ότι πρόθεση της διοίκησης του «γηραιού» είναι να ολοκληρωθεί η μετεγγραφή μέχρι την προσεχή Πέμπτη, προκειμένου ο ποδοσφαιριστής να ενσωματωθεί στις προπονήσεις και στην συνέχεια οι άνθρωποι της ομάδας να ασχοληθούν διεξοδικά με τις υπόλοιπες μετεγγραφικές τους υποθέσεις.

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ