ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Την Πέμπτη τα σπουδαία με την ένσταση του Ηρακλή Λάρδου

Παύλος Nτοκόουπιλ 1 λεπτό ανάγνωση
ΕΠΣΔ

Την επό­με­νη Πέμ­πτη θα ασχο­λη­θούν τα μέλη της Πει­θαρ­χι­κής Επι­τρο­πής της ΕΠΣΔ με την έν­στα­ση που κα­τέ­θε­σε ο Ηρα­κλής Λάρ­δου για αντι­κα­νο­νι­κή συμ­με­το­χή του πο­δο­σφαι­ρι­στή του Ηρα­κλή Μα­ρι­τσών Μα­νώ­λη Πα­πα­δη­μή­τρη, στο με­τα­ξύ των δύο ομά­δων παι­χνί­δι για την 1η αγω­νι­στι­κή του πρω­τα­θλή­μα­τος της Α’ κα­τη­γο­ρί­ας Blue Star Ferries.

Υπεν­θυ­μί­ζε­ται, πως ο πο­λύ­πει­ρος αμυ­ντι­κός των «ρο­πα­λο­φό­ρων» χρω­στού­σε από πέρσι ποινή απο­κλει­σμού δύο αγω­νι­στι­κών, τις οποί­ες ωστό­σο φέ­ρε­ται να εξέ­τι­σε με το «κα­λη­μέ­ρα» της φε­τι­νής σεζόν ως μέλος του δυ­να­μι­κού του Εθνι­κού Πει­ραιώς, στον οποίο φέ­ρε­ται να πήρε με­τεγ­γρα­φή επί τού­του, για να επι­στρέ­ψει στη συ­νέ­χεια στον Ηρα­κλή.

Ο σύλ­λο­γος των Μα­ρι­τσών κα­λεί­ται να προ­σκο­μί­σει, προ­κει­μέ­νου να τεκ­μη­ριώ­σει το νό­μι­μο της συμ­με­το­χής του αθλη­τή, τα αντί­στοι­χα Φύλλα Αγώνα, με τη δια­φο­ρά πως σε μία τέ­τοια πε­ρί­πτω­ση, ο Μα­νώ­λης Πα­πα­δη­μή­τρης θα τι­μω­ρη­θεί με επι­πρό­σθε­τη ποινή τεσ­σά­ρων αγω­νι­στι­κών απο­κλει­σμού, καθώς θα έχει πα­ρα­βιά­σει το άρθρο 10 του Κα­νο­νι­σμού Ιδιό­τη­τας και Με­τεγ­γρα­φών της ΕΠΟ. Η ανα­κοί­νω­ση της Πει­θαρ­χι­κής Επι­τρο­πής:

«Η Πει­θαρ­χι­κή Επι­τρο­πή θα εκ­δι­κά­σει την έν­στα­ση του σω­μα­τεί­ου Ηρα­κλής Λάρ­δου για αντι­κα­νο­νι­κή συμ­με­το­χή πο­δο­σφαι­ρι­στή στον αγώνα με τον Ηρα­κλή Μα­ρι­τσών, που διε­ξή­χθη στις 22.09.2023 για το πρω­τά­θλη­μα της Α’ κα­τη­γο­ρί­ας Δω­δε­κα­νή­σου, την Πέμ­πτη 05.10.2023 και ώρα 16:00 στα γρα­φεία της ΕΠΣΔ.

Κα­λού­νται τα σω­μα­τεία Ηρα­κλής Λάρ­δου και Ηρα­κλής Μα­ρι­τσών να κα­τα­θέ­σουν τις από­ψεις τους (υπο­μνή­μα­τα), επι­πλέ­ον ο Ηρα­κλής Μα­ρι­τσών να προ­σκο­μί­σει Φύλλο Αγώνα σχε­τι­κά με τη με­τεγ­γρα­φή του πο­δο­σφαι­ρι­στή του και την έκτι­ση της υπο­λει­πό­με­νης ποι­νής του.

Κλήση σε απο­λο­γία

*Το σω­μα­τείο Ηρα­κλής Μα­ρι­τσών (όπως εκ­προ­σω­πεί­ται νό­μι­μα)

*Ο πο­δο­σφαι­ρι­στής Ε. Πα­πα­δη­μή­τρης, με αρ. δελτ. 5564238

Κα­λεί­στε από την Πει­θαρ­χι­κή Επι­τρο­πή την Πέμ­πτη 05.10.2023 και ώρα 16:00 σε έγ­γρα­φη απο­λο­γία για πα­ρά­βα­ση του Κα­νο­νι­σμού Ιδιό­τη­τας και Με­τεγ­γρα­φών (Κ.Ι.Μ.) πα­ράρ­τη­μα Β’-Δια­τά­ξεις Εφαρ­μο­γής Κα­νο­νι­σμού για Ερα­σι­τέ­χνες Πο­δο­σφαι­ρι­στές».

Ποι­νές πο­δο­σφαι­ρι­στών

*2 αγω­νι­στι­κές: Χα­τζη­κο­σμάς Στ. (Απόλ­λω­νας Κα­λυ­θιών)

*1 αγω­νι­στι­κή: Μπάρ­δης τ. (Ηρα­κλής Λάρ­δου)

Τέλος, από την εξέ­δρα θα πα­ρα­κο­λου­θή­σει το ση­με­ρι­νό παι­χνί­δι της ομά­δας του με τον Δια­γό­ρα Βα­τί­ου ο προ­πο­νη­τής του Αγίου Γε­ωρ­γί­ου Μα­λώ­νας Γιώρ­γος Δη­μη­τριά­δης, καθώς απο­βλή­θη­κε από το ματς της πρε­μιέ­ρας με τον Κλε­άν­θη και τι­μω­ρεί­ται αυ­το­δί­καια με ποινή απα­γό­ρευ­σης ει­σό­δου στους αγω­νι­στι­κούς χώ­ρους για μία αγω­νι­στι­κή.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Προσθέστε ένα σχόλιο

Το E-mail δεν θα δημοσιευτεί.
Πρέπει να συμπληρωθούν όλα τα πεδία για την υποβολή του σχολίου.