Πολιτιστικά

2ο Ετήσιο σεμινάριο για το μητρικό θηλασμό στη Ρόδο

Η Ομάδα Υποστήριξης Μητρικού Θηλασμού Ρόδου διοργανώνει για 2η συνεχή χρονιά, εκπαιδευτικό σεμινάριο για το μητρικό θηλασμό στο νησί της Ρόδου.

Στη φετινή διοργάνωση θα συμμετέχουν ως ομιλητές έγκριτοι επιστήμονες απο διάφορα μέρη της Ελλάδος.
Θα  υπάρχουν εισηγήσεις με ότι νεότερο για το θηλασμό, προβολές εκπαιδευτικών DVD και διαδραστικές συνεδρίες.

Το σεμινάριο απευθύνεται σε επαγγελματίες υγείας: γιατρούς (παιδιάτρους, γυναικολόγους, γενικούς γιατρούς), μαίες, νοσηλευτές, διαιτολόγους, επισκέπτες υγείας, φυσικοθεραπευτές, φαρμακοποιούς,  σε γονείς και σε όποιον ενδιαφέρεται για το μητρικό θηλασμό.

Για τη χορήγηση πιστοποιητικού μετεκπαίδευσης (στους επαγγελματίες υγείας) είναι απαραίτητη η παρακολούθηση όλου του σεμιναρίου και η συμμετοχή στη τελική γραπτή αξιολόγηση. Θα χορηγηθούν 13 διεθνή μόρια θηλασμού (CERPs) από τη διεθνή επιτροπή IBCLE για συμμετοχή στις εξετάσεις για απόκτηση ή ανανέωση διπλώματος πιστοποιημένου συμβούλου γαλουχίας IBCLC .

Οι μη επαγγελματίες υγείας θα πάρουν απλή βεβαίωση συμμετοχής.

Το σεμινάριο δεν επιχορηγείται απο εταιρίες παρασκευής υποκαταστάτων μητρικού γάλακτος.

Το σεμινάριο θα είναι δωρεάν.

Αν κάποιος θέλει να στηρίξει την Ομάδα Υποστήριξης Μητρικού Θηλασμού Ρόδου και την προσπάθεια μας, μπορεί να γίνει μέλος του συλλόγου μας, με κόστος εγγραφής €5 εφαπαξ και €10 ετήσια συνδρομή.

ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ (αν επιθυμείτε πιστοποιητικό παρακολούθησης και υλικό του συνεδρίου) έως 19/10/2014.

Μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή στο omada.thilasmou.rodou@gmaiHYPERLINK “http://l.com/”l.com

Περισσότερα για το συνέδριο και το πρόγραμμα θα αναρτηθούν στη σελίδα μας:

HYPERLINK “http://l.facebook.com/l.php?u=http%3A%2F%2Fwww.thilasmos.eu%2F&h=mAQFKFDtu&enc=AZMs2whuPFvQu3h2L85iOPWyz9Hv6Q5eKAIkmjhFf8zo2A_I4fuKWs2VIeAAqc3GKno&s=1″www.thilasmos.eu

Μπορείτε να βρείτε την διημερίδα και στο facebook.

Πληροφορίες στο τηλ. 22410 03215 , και στο 6945932345

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου