Τοπικές Ειδήσεις

Επιστολές στήριξης στον πρόεδρο της δημοτικής κοινότητας Αφάντου κ. Γιωργο Μπακίρη

Με αφορμή τη διένεξη του Προέδρου της Κοινότητας Αφάντου της Δ.Ε Αφάντου κ. Μπακίρη Γεωργίου με τον Χωρικό Αντιδήμαρχο της ΔΕ Αφάντου κ. Σπανό Αναστάσιο έχουμε να δηλώσουμε τα εξής:
Οι Πρόεδροι των Δημοτικών και Τοπικών Κοινοτήτων διαδραματίζουν έναν σημαντικότατο ρόλο στην καθημερινότητα των δημοτών. Είναι οι επικεφαλής τους και οι άνθρωποι που έρχονται καθημερινώς σε επαφή με τους συντοπίτες τους και  τα προβλήματά τους. Ο θεσμικός τους ρόλος είναι εξαιρετικώς νευραλγικός για την εξυπηρέτηση των πολιτών, για την επίλυση των προβλημάτων τους και γενικώς για την ανάπτυξη και την ευημερία των χωριών μας! Ας μην ξεχνιέται το γεγονός ότι πρόκειται για εκλεγμένους Προέδρους, οι οποίοι επιλέγονται από τους συντοπίτες τους για ένα καλύτερο μέλλον του τόπου τους.

Το δημοσίευμα της 26ης Απριλίου 2021 στην εφημερίδα Δημοκρατική δεν τιμά κανέναν μας. Αντιθέτως, αυτό μαρτυρά ότι δεν είμαστε εδώ για το καλό του τόπου μας και την πρόοδό του, αλλά είμαστε εδώ για να υπερισχύσουμε έναντι του άλλου σε προσωπικό επίπεδο. Η Τοπική Αυτοδιοίκηση θεωρούμε ότι πρέπει να «ραπίζει» τον ανταγωνισμό και τον συναγωνισμό και να προωθεί την αγαστή συνεργασία και το σεβασμό θεσμών και προσώπων για ένα και μοναδικό σκοπό: Το Κοινό Συμφέρον και το Κοινό Καλό!

Για αυτόν το σκοπό ΚΑΙ ΜΟΝΟ απαιτούμε:

-Σεβασμό, στήριξη και συνεργασία όλων των Αντιδημάρχων με όλους τους Προέδρους των Κοινοτήτων για όλα τα θέματα που αφορούν τα διοικητικά όρια της Κοινότητάς τους ανά τομέα

-Συνάντηση με τον Δήμαρχο Ρόδου κ. Καμπουράκη Αντώνιο όλων των Προέδρων των Κοινοτήτων για μία αγαστή συνεργασία!!!

ΟΙ ΠΡΟΕΔΡΟΙ ΤΩΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΩΝ ΩΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΕΝΟΤΗΤΩΝ ΤΟΥΣ:

Δ.Κ.  Ρόδου Ζιώγου Μάνθα

Δ.Κ. Αρχαγγέλου Διμέλης Νικόλαος

Δ.Κ. Έμπωνας Χριστοφοράκης Ιωάννης

Δ.Κ. Ιαλυσού  Στάγκα Στεφανία

Δ.Κ. Καλλιθέας Αντωνάς Παναγιώτης

Δ.Κ. Κοσκινού Ψυλλάκης Αναστάσιος

Δ.Κ. Λινδίων  Λάμπης Χρυσοβαλάντης

Δ.Κ. Γενναδίου Ακκούρης Σταύρος

Δ.Κ. Πεταλούδων  Δράκος Μιχαήλ

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου