Μέσω ανακοίνωσης στο προφίλ που διατηρεί ο Ηρακλής Μαριτσών σε ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης, ο πρόεδρος του συλλόγου Μανώλης Παπαδημήτρης «μοίρασε» συγχαρητήρια για την παραμονή των «πρασίνων» στο πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορίας.
Αναλυτικά:
«Σαν πρόεδρος του Ηρακλή Μαριτσών, νιώθω την ανάγκη να συγχαρώ:
1)Τους ποδοσφαιριστές οι οποίοι έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό σε αγωνιστικό πλαίσιο, παίζοντας με ψυχή και πάθος για την ομάδα του Ηρακλή.
2) Τον προπονητή της ομάδας μας κ. Κώστα Πάττα για την ορθή διαχείριση των αγώνων και την γενικότερη αφοσίωσή του στην ομάδα.
3) Τον τεχνικό διευθυντή-φροντιστή κ. Σταμάτη Κούρο, ο οποίος στάθηκε αρωγός της ομάδας σε ό,τι αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, προσφέροντας παράλληλα σε αυτήν έναν άρτιο αγωνιστικό χώρο που σπάνια μπορούμε να αντικρίσουμε σε γήπεδα με φυσικό χορτάρι.
Σε αυτό το σημείο θα ήθελα να ευχαριστήσω την κοινότητα Μαριτσών και τον ΔΟΠΑΡ για την συμβολή τους σε αυτό.
4) Όλους τους συνεργάτες μου που στάθηκαν αντάξιοι των περιστάσεων βοηθώντας μας να ξανασηκώσουμε τα ρόπαλα.
5)Τους φιλάθλους που στήριξαν την ομάδα με την παρουσία τους, αποδεικνύοντας για άλλη μια φορά ότι όλοι μαζί μπορούμε!
Τέλος, το μεγαλύτερο ευχαριστώ το οφείλω στην οικογένειά μου που στάθηκε δίπλα μου όλο αυτό το διάστημα σε αυτό το δύσκολο κομμάτι που αποπειράθηκα για πρώτη φορά να αναλάβω σε ό,τι αφορά την προεδρία της ομάδας της καρδιάς όλης της οικογένειάς μου. Συγχαρητήρια για την παραμονή της ομάδας γι’ άλλη μια χρονιά στα σαλόνια της Α’ Κατηγορίας».

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ