Ειδήσεις

“Να δώσουν όλοι τον καλύτερό τους εαυτό για τη Ρόδο”

“Μεγάλα σχέδια ετοιμάζονται για τη Ρόδο. Ζητώ από όλους να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό”
Αυτό υπογράμμισε σε συνάντηση που είχε σήμερα με τους Προέδρους των Δημοτικών Κοινοτήτων, ο Δήμαρχος κ. Φώτης Χατζηδιάκος.
Ο Δήμαρχος τόνισε πως κατά το πρώτο εξάμηνο της θητείας, δόθηκε έμφαση, σε ζητήματα που αφορούν την καθημερινότητα.
“Σε περιοδείες που έκανα εκεί που υλοποιούνται έργα, εισέπραξα την αποδοχή του κόσμου” , δήλωσε ο. κ. Φώτης Χατζηδιάκος.

Αναφορά έκανε ο Δήμαρχος στην απώλεια εσόδων από το δημοτικό φόρο.
“Ηταν μεγάλη η απώλεια του ΔΗΦΟΔΩ.Εάν δεν βρεθεί τρόπος να υποκατασταθεί το κενό, θα πρέπει να προσαρμόσουμε την πολιτική μας, με βάση τις δυνατότητες που έχουμε. Δεν υπάρχει πλέον δικαιολογία για ανείσπρακτα.”

Ο Δήμαρχος, αναφέρθηκε και στην πρόταση που είχε καταθέσει για την επιβολή τέλους διανυκτέρευσης, το οποίο όμως θα θέσει σε εφαρμογή η κυβέρνηση.
Ο κ. Χατζηδιάκος δήλωσε, πως θα ζητήσει ποσοστό 50% από αυτά τα έσοδα.Κατά την τοποθέτησή του ο κ. Χατζηδιάκος, μίλησε για την οργάνωση του προσωπικού και την τοποθέτηση των τμηματαρχών που θα γίνει σε λίγες ημέρες. Προανήγγειλε δε αλλαγές προσώπων.

Στην αρχή της συνάντησης ο προϊστάμενος του γραφείου πολιτικής προστασίας κ. Ηλλιας Αργύρης αναφέρθηκε στο σχέδιο αντιμετώπισης των πυρκαγιών και στα μέτρα πρόληψης.

Στην συνεδρίαση παρέστη και ο Γενικός Γραμματέας Απόδημου Ελληνισμού κ. Κόκκινος.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου