Την Παρασκευή πραγματοποιήθηκε το διοικητικό συμβούλιο του Συνδέσμου Βετεράνων Ρόδου/ Διαγόρα αλλά και η κλήρωση της λαχειοφόρου αγοράς. Οι τυχεροί αριθμοί είναι: Το 631 που κερδίζει ένα κινητό τηλέφωνο και το 1254 που κερδίζει ένα τάμπλετ!

Ακολούθησε συζήτηση και πάρθηκαν οι ακόλουθες αποφάσεις, σύμφωνα με την ενημέρωση των μελών του συνδέσμου:

«1)Αποδεχθήκαμε την πρόταση της Τουρκικής ομάδας παλαιμάχων “ΤΜVFL” απο το Μαρμαρίς για φιλικό παιχνίδι που ονομάστηκε “Ειρήνης και Φιλίας” και θα γίνει στο “Στάδιο Διαγόρας” στις 12 ή 13 Απριλίου. Ο φιλικός αυτός αγώνας παλαιμάχων θα γίνει προς τιμήν του αείμνηστου Χουσεϊν Ταμπάκ, παλιού άσου της Ρόδου και του Φοίβου ενώ έχει αγωνιστεί και στον Αίαντα Σαλαμίνας. Θα τιμηθούν επίσης για την προσφορά τους στο ροδίτικο ποδόσφαιρο ο παλιός (δεκαετία του ’60) τερματοφύλακας της Ρόδου Κιολέ ,ο Σαντίκ Ταμπάκ και ο Σαμπάνης.
2) Αποδεχθήκαμε την πρόταση της “Μικτής Ομάδας Παλαιμάχων Πειραιά” για φιλικό παιχνίδι στο στάδιο ”Διαγόρας” τη Δευτέρα 17 Ιουνίου!
3) Πάρθηκε ομόφωνα η απόφαση να συμμετάσχουμε και εμείς στην κινητοποίηση που γίνεται αυτές της μέρες για βοήθεια στον 16χρονο που είχε στην Ρόδο τροχαίο ατύχημα και που χρειάζεται άμεσα οικονομική στήριξη!».

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ